Uusia juttuja profiileissa

Ale­taan pik­ku hil­jaa val­mis­tel­la syk­syl­lä tule­vaa uudis­tus­ta Street Tea­min net­ti­si­vuil­le. Luvas­sa yli­hie­no­ja vir­tu­aa­li­pal­kin­to­ja, ran­king­ni­miä ja ehkä­pä jopa koko pis­tey­tyk­sen uusi­mi­nen! Jei!

Ensim­mäi­nen askel koh­ti näi­tä uudis­tuk­sia on se, että tei­dän pro­fii­leis­sa näkyy nyky­ään kaik­ki teh­tä­vät eli hyväk­sy­tyt, hylä­tyt ja tar­kis­ta­mis­ta odot­ta­vat. Ja jokai­ses­sa­han on peräs­sä mei­dän ter­vei­set ja perus­te­lut. Samal­la on kor­jat­tu bugi, joka esti tei­tä näke­mäs­tä yli sata merk­kiä pit­kiä ter­vei­siä. Nyt kaik­ki näky­vät koko­naan.

Samal­la yhden­mu­kais­te­taan tei­dän rapor­toin­te­jan­ne. Eli tar­koi­tus­han oli­si, että rapor­toit­te ker­ral­la kai­ken yhteen teh­tä­vään lähe­te­tyn sälän. Eli älkää rapor­toi­ko vaik­ka­pa pelk­kiä tar­ro­ja, vaan rapor­toi­kaa kun koko lähe­tet­ty set­ti on jaet­tu.

Tei­dän pro­fii­leis­sa saat­taa nyt tapah­tua yhdis­te­lyä eli täl­lai­set useas­sa osas­sa teh­dyt rapor­toin­nit yhdis­te­tään siten, että toi­nen rapor­toin­neis­ta nol­la­taan ja pis­teet lisä­tään toi­seen raport­tiin. Koko­nais­pis­teet pysy­vät kyl­lä samoi­na.

YAD Street Team

FREE
VIEW