Hassuin paikka tarralle skaba on auki!

Has­suin paik­ka tar­ral­le ‑kesäs­ka­ba on auki ja teh­tä­vis­sä! Nimen­sä mukaan ska­bas­sa on tar­koi­tus löy­tää YAD:n ja Street Tea­min tar­roil­le haus­ko­ja, näky­viä, mie­len­kiin­toi­sia, eri­koi­sia ynnä mui­ta rou­hei­ta paik­ko­ja!

Joten­ka­pa siis. Mene teh­tä­vään Has­suin paik­ka tar­ral­le ja ala toi­mia! Ja tosi­aan­kin… par­haan pai­kan kek­si­neel­le läh­tee pal­kin­nok­si Nin­ten­do Wii!

Mut­ta muis­ta, että tar­ra on vaa­ral­li­nen ase! Älä lai­ta sitä kui­ten­kaan edes­vas­tuut­to­mas­ti lain­vas­tai­siin paik­koi­hin!

Jaa ja miten nii­tä tar­ro­ja saa? Rekis­te­röi­ty­mi­sen jäl­keen hipai­se tuol­la vasem­mas­sa ylä­nur­kas­sa ole­vaan punais­ta “Pyy­dä mate­ri­aa­lia” ‑nap­pu­laa!

Yksin­ker­tais­tet­tu­na hom­ma ete­nee näin:

1. Rekis­te­röi­dy Street Tea­min sivuil­le

2. Tilaa mate­ri­aa­lia (tar­roik­si käy­vät myös muu­al­ta saa­ma­si YAD:n tar­rat)

3. Saa­tua­si mats­kut, kek­si tar­ral­le hyvä mes­ta ja kuvaa se

3. Käy näil­lä sivuil­la ja klik­kaa vasem­man ylä­nur­kan punais­ta “Rapor­toi teh­tä­vä” ‑nap­pu­laa. Valit­se vali­kos­ta teh­tä­väk­si “Has­suin paik­ka tar­ral­le” ja lataa kuva sin­ne.

4. Pyy­dä lisää mate­ri­aa­lia elik­käs tar­ro­ja, mikä­li kek­sit lisää hyviä paik­ko­ja tar­roil­le!

Alla on kil­pai­lun viral­li­set sään­nöt.

 

Has­suin paik­ka tar­ral­le –ska­ban sään­nöt

Jär­jes­tä­jä:

Kil­pai­lun jär­jes­tää YAD Street Team, Luta­ko­nau­kio 3, 40100 Jyväs­ky­lä.

Osal­lis­tu­mi­soi­keus

Kil­pai­luun voi­vat osal­lis­tua kaik­ki yli 13-vuo­ti­aat Street Tea­min sivuil­le rekis­te­röi­ty­neet. Sivul­le rekis­te­röi­ty­mi­nen on ilmais­ta, eikä edel­ly­tä Street Tea­min toi­min­taan osal­lis­tu­mis­ta.

Kil­pai­lut kes­to

Kil­pai­lu on voi­mas­sa  15.7.2012 asti.

Pal­kin­not

Ska­bas­sa jae­taan pal­kin­to­na yksi Nin­ten­do Wii. Pal­kin­non voit­ta­ja vali­taan kaik­kien kil­pai­luun osal­lis­tu­nei­den kuvien jou­kos­ta.

Kil­pai­lun voit­ta­jal­le ilmoi­te­taan hen­ki­lö­koh­tai­ses­ti kuu­kau­den sisäl­lä kil­pai­lun lop­pu­mi­ses­ta. Voit­ta­jan nimi ja voit­ta­nut kuva voi­daan jul­kais­ta YAD Street Tea­min verk­ko­si­vuil­la ja blo­gis­sa.

Mikä­li voit­ta­jaan ei saa­da yhteyt­tä tai pal­kin­to palau­te­taan kil­pai­lun jär­jes­tä­jäl­le vir­heel­lis­ten osoi­te­tie­to­jen tai muun toi­mi­tuses­teen vuok­si, kat­so­taan voit­ta­ja hylä­tyk­si.

Oikeu­det

Ska­baan osal­lis­tu­val­la tulee olla oikeus lähet­tä­mien­sä kuvien jul­kai­suun ja lupa niis­sä mah­dol­li­ses­ti esiin­ty­vil­tä ihmi­sil­tä.

Jär­jes­tä­jän vas­tuu

Jär­jes­tä­jä huo­leh­tii laki­sää­teis­ten arpa­jais­ve­ro­jen mak­sa­mi­ses­ta sekä pal­kin­non pos­tit­ta­mi­ses­ta aiheu­tu­vis­ta kuluis­ta.

Hen­ki­lö­tie­to­jen käsit­te­lyt

Street Tea­min sivuil­le rekis­te­röi­ty­nei­den ja näin myös tähän kil­pai­luun osal­lis­tu­vien ihmis­ten tie­to­ja ei luo­vu­te­ta kol­man­sil­le osa­puo­lil­le. Eli ei suo­ra­mark­ki­noin­tiin, ei polii­sil­le, eikä kenel­le­kään muul­le. Tie­dot ovat vain ja ainoas­taan YAD:n käy­tös­sä.

YAD Street Team

FREE
VIEW