Ylläpito toivottaa hyvää joulua!

Rat­ki­rai­kas­ta jou­lua ja huma­lat­to­man haus­kaa uut­ta vuot­ta t.YAD

Vie­lä muis­tu­tuk­se­na: Street Tea­min jou­lui­nen ska­ba on käyn­nis­sä 1.12.2014 — 31.12.2014 väli­sen ajan. Osal­lis­tuak­se­si sinun täy­tyy rekis­te­röi­tyä Street Tea­miin täs­tä.

Kisaan voit osal­lis­tua kah­del­la taval­la:

Vaih­toeh­to 1. Tee mikä tahan­sa Street Tea­min teh­tä­vä ja rapor­toi se 31.12.2014 men­nes­sä Street Tea­min rapor­toi teh­tä­vä-lomak­keel­la. Teh­tä­vä­pa­lau­tuk­sia teh­nei­den kes­ken arvo­taan 2 kpl soli­daa­risuus kalen­te­rei­ta vuo­del­le 2015, sekä 1 kap­pa­le Street Team T‑paitoja.

Vaih­toeh­to 2.  Jaa Street Tea­min sivu­jen link­kiä face­boo­kis­sa tai twit­te­ris­sä ja rapor­toi jako #YAD­Street­team ‑teh­tä­vän­pa­lau­tuk­se­na 31.12.2014 men­nes­sä.  Street Tea­min sivu­jen link­kiä jaka­neet osal­lis­tu­vat yllä­tys­pal­kin­non arvon­taan!

Tyhjät/trollausraportit dis­ka­taan, joten sel­lai­sia ei kan­na­ta lai­tel­la­kaan. Teh­tä­viä teh­des­sä yllä­pi­to suo­sit­te­lee kuun­nel­ta­vak­si esim. Nis­se polk­kaa 😀

Voit­ta­jat ilmoi­te­taan street tea­min sivuil­la 7.1.2014. Lisäk­si jokai­seen pal­kin­non voit­ta­nee­seen ollaan yhtey­des­sä hen­ki­lö­koh­tai­ses­ti säh­kö­pos­til­la.

Nyt jos kos­kaan kan­nat­taa liit­tyä mukaan Street Tea­miin teke­mään pie­niä teko­ja huu­meet­to­muu­den puo­les­ta!

Street Tea­miin kuu­lu­mi­nen on täy­sin ilmais­ta ja  vapaa­eh­tois­ta. Voit toi­mia siel­lä mis­sä haluat, sil­loin kuin haluat ja juu­ri sen ver­ran kuin haluat. Rekis­te­röi­ty­mään pää­set hel­pos­ti täs­tä.

YAD Street Team

FREE
VIEW