Palkintojärjestelmä uudistuu, tarkasta tämänhetkiset pisteesi!

Street Tea­min pal­kin­to­jär­jes­tel­mä uudis­tuu hel­mi­kuus­sa

Street Tea­min pal­kin­to­sys­tee­mit uudis­tu­vat hel­mi­kuun alus­sa. Täs­tä joh­tuen Street Tea­mis­sa on toi­min­ta­tau­ko vii­kol­la 5, eli 30.1.–5.2.2017. Uusi sys­tee­mi astuu voi­maan maa­nan­tai­na 6.2.2017.

Mitä ihmet­tä?

Tähän saak­ka pal­kin­to­jär­jes­tel­mä on toi­mi­nut siten, että aina tie­tyn pis­te­ra­jan ylit­tä­mi­sen jäl­keen on saa­nut tie­tyn pal­kin­non, esim. 50 pis­tees­tä sili­ko­ni­ran­nek­keen, 100 pis­tees­tä tuu­bi­hui­vin jne. 6.2. eteen­päin rapor­toi­dut pis­teet ker­ryt­tä­vät pis­te­ti­liä, joil­la voit ”ostaa” pal­kin­to­va­li­koi­mas­ta juu­ri nii­tä pal­kin­to­ja, joi­ta haluat. Kerää vaik­ka kol­me hup­pa­ria, dog tag ja army­ves­ka, jos tah­dot juu­ri ne.

HUOMIO! Tar­kas­ta tämän­het­ki­nen pis­te­mää­rä­si!

Pis­te­kau­pan osto­pis­teet alka­vat ker­tyä vas­ta 6.2., joten nyt on tam­mi­kuun lop­pu­puo­lel­le saak­ka aikaa pääs­tä seu­raa­val­le pis­te­ta­sol­le, ja lunas­taa sen pal­kin­to! Van­ho­ja pis­tei­tä ei pal­kin­to­jär­jes­tel­män muu­tok­ses­sa hyvi­te­tä. Eli jos sinul­la on esim. 400 pis­tet­tä, lai­ta vauh­tia Strii­ba-töp­pö­siin kerää­mäl­lä vii­mei­set sata pis­tet­tä hup­pa­ria var­ten siten, että olet rapor­toi­nut ne 29.1. men­nes­sä.

Uusia pal­kin­to­ja

Muu­tos pis­te­kaup­paan tuo lisä­mah­dol­li­suuk­sia myös pal­kin­toi­hin. Enti­set jat­ka­vat ole­mas­sao­lo­aan, osaan vaa­dit­ta­va pis­te­mää­rä ALENEE ja mukaan tulee uusia pal­kin­to­ja. Yllä­tys­pal­kin­non pis­te­mää­rä muut­tuu 100 pis­tee­seen, ja pake­tis­sa saat­taa olla MITÄ VAAN kivaa. Uskal­lat­ko ottaa yllä­tyk­sen vas­taan? Ensim­mäi­set uudet pal­kin­not ovat über­hie­no Street Team –pipo sekä metal­li­nen Strii­ba-juo­ma­pul­lo.

Mik­si uusi sys­tee­mi?

Muu­tok­sel­la halu­taan lisä­tä tii­mi­läis­ten valin­nan­va­paut­ta ja mah­dol­li­suut­ta vai­kut­taa omiin pal­kin­toi­hin­sa, ja lisä­tä innos­tus­ta ja motia Strii­bai­luun. Lisäk­si Strii­bas­sa on jo usei­ta sel­lai­sia, jot­ka ovat ylit­tä­neet Con­ver­sei­hin vaa­dit­ta­van 1200 pis­teen rajan, eikä kil­pai­lu­ja ja haas­tei­ta lukuun otta­mat­ta ole heil­le enem­pää ansioi­tu­mis­mah­dol­li­suuk­sia tava­ra­pal­kin­toi­hin. Täl­lä halu­taan siis pitää kaik­ki hyvät tyy­pit muka­na Strii­bai­le­mas­sa.

Jäi­kö jokin mie­ti­tyt­tä­mään?

Ota yhteyt­tä Anneen vaik­ka what­sap­pil­la 0400 234 317, säh­kö­pos­til­la anne.hamalainen@yad.fi tai vaik­ka Strii­ban Discor­dis­sa.

YAD Street Team

FREE
VIEW