BLOGI: Minecraft Against Drugs (and Corona)

Aika­moi­nen viik­ko. YADil­la kuin kaik­kial­la muu­al­la­kin on perut­tu tapah­tu­mia ja kokoon­tu­mi­sia, toi­min­taa on jou­dut­tu muut­ta­maan rajus­ti ja yhtäk­kiä kaik­ki tun­tu­vat ryy­si­vän inter­net­tiin mm. Discor­din maa­il­maan.

Meil­le­hän Discord on jo tut­tua. Lai­te­taan siis ihan peri­aat­tees­ta yksi pykä­lä eteen­päin. Tänään aukais­taan ensim­mäis­tä ker­taa YAD:n oma Minec­raft Java Edi­tion ‑ser­ve­ri tasan kel­lo 18:00, jon­ne ovat ter­ve­tul­lei­ta kaik­ki vapaa­eh­toi­set tai toi­min­nas­ta kiin­nos­tu­neet. Ohjeet liit­ty­mi­seen löy­dät Street Tea­min Discor­dis­ta sil­le osoi­te­tul­ta yadc­raft teks­ti­ka­na­val­ta. Sen lisäk­si Street Tea­miin on luvas­sa eri­lai­sia Minec­raf­tis­sa toteu­tet­ta­via haas­tei­ta ser­ve­rin ole­mas­sao­lon ajan hui­keil­la pal­kin­noil­la. Pidä sil­käl­lä uut­ta teh­tä­vää Yadc­raft haas­teet! Iso ja val­ta­va kun­nioi­tus, kumar­rus ja nöy­rä kii­tos Hem­mu­liXille joka on ollut vas­taa­mas­sa ser­ve­rin toteu­tuk­ses­ta. Kun ker­ran­kin kehoi­te­taan ole­maan koto­na ja vält­tä­mään toi­sia fyy­si­ses­ti, ote­taan täs­tä kaik­ki hyvä irti ja tou­hu­taan yhdes­sä koneel­la. ? Alla pie­ni tea­ser…

Meil­lä on myös askar­te­lus­sa YADin kaik­kien vapaa­eh­tois­ten uusi Discord ryh­mä. Osa teis­tä on jo sin­ne löy­tä­nyt, mut­ta ensi­vii­kol­la tuu­ta­taan sii­tä vie­lä lisää infor­maa­tio­ta ja star­ta­taan tosis­saan. Sin­ne ovat ter­ve­tul­lei­ta myös te strii­baa­jat. Eri­tyi­ses­ti jos kos­kaan on kiin­nos­ta­nut mei­dän muu vapaa­eh­tois­työ, niin nyt on hyvä tilai­suus pääs­tä tutus­tu­maan poruk­kaan. Street Tea­min Discord jat­kaa toi­min­taan­sa samaan mal­liin, ja jos vii­me­ker­ta luo yhtään kat­saus­ta tule­vaan, niin aktii­vi­sem­pa­na kuin kos­kaan. Alla tilan­ne­ku­va vii­me kes­ki­vii­kon skribbl.io peleis­tä.

Yllä­pi­don työ­viik­ko on siis pit­käl­ti kulu­nut Discor­dia sekä Minec­raf­tia pyö­ri­tel­les­sä etä­töis­sä. Hie­man kurk­ku­ki­pui­se­na ja sii­tä vai­no­har­hai­se­na (joka on suo­ras­taan suo­si­tel­ta­vaa nyt) en ole toi­mis­tol­la edes käy­nyt. Ensi­vii­kol­la tavoi­te on maa­nan­tai­na olla sii­nä kun­nos­sa, että pää­sen kir­jei­tä rus­taa­maan teil­le eteen­päin. Strii­bai­lu on oiva tapa saa­da itsen­sä pihal­le ja aika kulu­maan. Vaik­ka sil­tä tun­tuu, lähes­kään kaik­kea ei ole perut­tu. Saat ulkoil­la, kuun­nel­la musiik­kia, pela­ta, lukea, liik­kua, her­ku­tel­la, kom­mu­ni­koi­da ja teh­dä niin pal­jon muu­ta­kin. ?

- Tane­li / Street Team Crew —

YAD Street Team

FREE
VIEW