BLOGI: UUSI TYÖNTEKIJÄ, UUSI APPI, TUTTU STRIIBA

Moi kai­kil­le, olen Miio, Street Tea­min uusi yllä­pi­tä­jä, kehit­tä­jä ja sää­tä­jä ( : 

Esit­te­ly­teks­tin lisäk­si lue isot uuti­set teks­tin lopus­ta! 

Tääl­lä taas. En voi kos­kaan unoh­taa ensim­mäis­tä ker­taa, kun tulin kave­rei­den kans­sa käy­mään YADil­la. Slloin ajan­koh­ta­na oli kyl­mä tal­vi ja paik­ka­na oli Jyväs­ky­län Bronx. Vuo­si oli 2006. Tou­ru­lan pusi­kos­sa sijait­se­van vih­reän oma­ko­ti­ta­lon läm­pi­mät sisä­ti­lat lait­toi­vat sil­mä­la­sit huu­ruun, ja vähin­tään yhtä läm­pi­mäl­tä tun­tui­vat talon olo­huo­nees­sa hen­gai­le­vien, minul­le täy­sin ennal­ta tun­te­mat­to­mien ihmis­ten ter­ve­tu­lo­toi­vo­tuk­set. Sil­loin oli todel­la help­po jää­dä tän­ne. Mus­ta tun­tuu, että tuo tun­nel­ma on se, joka toi­mii mul­la ydin­muis­to­na YADis­ta, ja jon­ka uskon edel­leen kuvaa­van aika hyvin YADin toi­min­taa: läm­min­hen­ki­nen yhdes­sä­olo. 

Tyk­kä­sin hen­gail­la muka­na Jyväs­ky­län pai­kal­lis­osas­to­toi­min­nas­sa, ja kesäi­sin vapa­ri­na fes­ta­ri­työs­sä. Mun lemp­pa­ri­fes­ta­rit oli­vat aina Ilo­saa­ri­rock ja Num­mi­rock, jois­sa tuli vie­tet­tyä usei­ta vuo­sia YADin info­pis­teel­lä ja samal­la todis­tet­tua mie­leen­pai­nu­via keik­kae­lä­myk­siä. Myö­hem­min pää­sin mukaan myös YADin hal­li­tuk­seen, mikä tun­tui toi­mi­van link­ki­nä vapaa­eh­tois­työn ja jon­kin­lai­sen palk­ka­työn muo­don sekä amma­til­li­sen kehi­tyk­sen välis­sä. Tutus­tuin näin lähem­min jär­jes­tö­työ­hön ja opin aina­kin sii­tä, mil­lais­ta voi­si olla työs­ken­nel­lä yhdis­tyk­ses­sä. Sil­loin myös ensim­mäi­sen ker­ran unel­moin työs­ken­te­lys­tä YADil­la. 

Olen ollut siis YADil­la mones­sa muka­na. Mut­ta en kos­kaan aikai­sem­min työn­te­ki­jä­nä. Kun sel­lai­nen tilai­suus sit­ten ilmaan­tui, niin on mon­ta syy­tä, mik­si tar­tuin sii­hen. Vähäi­sim­pä­nä ei ole se käy­tän­nös­sä näky­vä läm­min­hen­ki­nen huma­nis­mi, jon­ka varaan YADin arvot ja toi­min­ta vah­vas­ti raken­tu­vat. Nyt aloi­tan Street Tea­min työn­te­ki­jä­nä, joka hank­kee­na muu­ten alkoi ensim­mäi­sen ker­ran muis­taak­se­ni juu­ri sil­loin kun tulin itse ensim­mäis­tä ker­taa toi­min­taan mukaan. Odo­tan innol­la, mitä tule­va vuo­si pitää sisäl­lään, sil­lä jo pit­kään mie­les­sä pyö­ri­nyt unel­ma työs­ken­te­lys­tä YADil­la on toteu­tu­nut. Kiva myös pääs­tä tutus­tu­maan kaik­kiin uusiin ihmi­siin Street Tea­mis­sa! 

Sit­ten nii­hin tär­kei­siin uuti­siin: Me saa­daan Street Tea­min appi eli sovel­lus ihan koh­ta viral­li­ses­ti jul­kais­tuk­si, joka löy­tyy jo sovel­lus­kau­pas­ta nimel­lä YAD STREET TEAM sekä osoit­tees­ta yad.fi/st. Apin voi jo lada­ta ja ottaa käyt­töön, mut­ta kaik­ki pis­teet siir­ty­vät uuten sovel­luk­seen vähän vii­veel­lä. Sit­ten kun ollaan saa­tu appiin kaik­ki tie­to, niin van­hat verk­ko­si­vut ote­taan pois käy­tös­tä koko­naan, ja jat­kos­sa Street Team toi­mii täs­sä uudes­sa sovel­luk­ses­sa. Sii­tä saa aina antaa palau­tet­ta ja me kehi­te­tään sitä hie­nom­mak­si koko ajan! 

never stop the yad­ness 

Miio / ST 

omakuva
YAD Street Team

FREE
VIEW