Osallistu kyselyyn, osallistujien kesken arvotaan tablet-tietokone!

YAD on kar­toit­ta­nut jo useam­man vuo­den ajan nuor­ten koke­muk­sia huu­meis­ta fes­ti­vaa­leil­la. Vas­taa­mal­la kyse­lyyn voit osal­lis­tua samal­la arvon­taan, mis­sä voit voit­taa pää­pal­kin­nok­si Sam­sung Galaxy Tab 3 Lite VE ‑table­tin. Lisä­pal­kin­toi­na arvo­taan pie­nem­piä yllä­tys­pal­kin­to­ja.

YAD on kar­toit­ta­nut jo useam­man vuo­den ajan nuor­ten koke­muk­sia huu­meis­ta fes­ti­vaa­leil­la. Kesän 2015 kyse­lu on avat­tu ja löy­tyy osoit­tees­ta: https://www.webropolsurveys.com/S/F00E0463F6B2A903.par

Kyse­ly on suun­nat­tu kai­kil­le fes­ta­reil­la käy­neil­le sekä niil­le, jot­ka aiko­vat osal­lis­tua tänä kesä­nä 2015 fes­ta­reil­le. Kyse­lyyn voi vastata1.6.–1.9.2015 väli­se­nä aika­na.

Kyse­lyl­lä kar­toi­te­taan päih­tei­den ja huu­mei­den käy­tön ilme­ne­mis­tä fes­ta­reil­la ja näke­myk­siä päih­de­pal­ve­luis­ta fes­ta­riym­pä­ris­töis­sä. Kyse­lyyn vas­ta­taan ano­nyy­mis­ti, mut­ta jos haluat osal­lis­tua pal­kin­to­jen arvon­taan on sinun jätet­tä­vä yhteys­tie­to­si, jot­ta voim­me ottaa yhteyt­tä voit­ta­jiin. Vas­tauk­sia ja yhteys­tie­to­ja ei kui­ten­kaan yhdis­te­tä mis­sään vai­hees­sa.

Vas­taa­mal­la kyse­lyyn voit osal­lis­tua samal­la arvon­taan, mis­sä voit voit­taa pää­pal­kin­nok­si Sam­sung Galaxy Tab 3 Lite VE ‑table­tin. Lisä­pal­kin­toi­na arvo­taan pie­nem­piä yllä­tys­pal­kin­to­ja.

Kyse­lyn tulok­set jul­kais­taan syk­syl­lä 2015 YAD:n net­ti­si­vuil­la www.yad.fi.

huumeitafestareilla-vaaka

YAD Street Team

FREE
VIEW