BLOGI: Matematiikkaneron päiväkirjat osa 1.

Tar­kan poh­din­nan sekä yhteen­las­kun tulok­se­na olen tul­lut sii­hen tulok­seen, että 1+1 on kuta­kuin­kin 2. Eli, jos yllä­pi­toon lisä­tään toi­nen ihmi­nen yhden (1) lisäk­si, yllä­pi­to tuplaantuu(2). Kun yllä­pi­dos­sa on käy­tet­tä­vis­sä kak­si pää­tä sekä nel­jä kät­tä, lisä­tään samal­la myös resurs­se­ja ja sääs­te­tään aikaa. Ehkä. En ole mate­ma­tiik­ka­ne­ro, mut­ta onnek­si väit­tä­mä on osoit­tau­tu­nut todek­si. Sil­lä Nen­na aloit­ti Street Tea­min yllä­pi­don puo­lel­la työ­har­joit­te­lun täl­lä­vii­kol­la posi­tii­vi­sin tulok­sin! Ter­ve­tu­loa mukaan. :3 Nen­na on jo keren­nyt pis­teyt­tä­mään raport­te­ja ja lähet­tä­mään mate­ri­aa­lia joten älkää säi­käh­tä­kö uut­ta nimeä alle­kir­joi­tuk­sis­sa. Mut­ta pääs­te­tään Nen­na ääneen ensi­vii­kol­la ja kes­ki­ty­tääs nyt vie­lä tähän viik­koon!

Vii­kon teko­na lois­taa Kartsa22, joka jär­jes­ti snä­pin kaut­ta huu­me-gal­lu­pin ja sai sen kaut­ta aikaan hyviä poh­din­to­ja. Vas­taa­via tem­pauk­sia on tul­lut jo useam­pi, ehkä­pä pitäi­si har­ki­ta täs­tä viral­lis­ta teh­tä­vää? Tämän vii­kon Discor­dis­sa oli myös eri­tyi­sen hyvät pöhi­nät! Puhut­tiin muun muas­sa peleis­tä, strii­maa­mi­ses­ta, lumi­ken­käi­lys­tä ja kai­kes­ta nii­den välil­tä. Ensi­vii­kol­la pide­tään Discor­di-tsät­ti kan­na­bis tee­mal­la, sil­lä saa­daan pai­kan­pääl­le vie­rai­le­vak­si täh­dek­si kan­na­bis­hank­keen Pasi. Koit­ta­kaa siis jär­kä­tä kes­ki­viik­koil­ta vapaak­si ja tul­kaa höpöt­tä­mään. :] Mee­mis­tä kii­tos Ras­set­ta­jalle!

(fes­su­kou­lu­tuk­siin ilmoit­tau­tu­mi­nen on auki!!)

- Tane­li / Street Team Crew -

Striibalaisten esittelyssä tälläkertaa … (Voinko mä kirjottaa tätä nikkiä tänne? Meillä on tarra jossa lukee perse, joten kyllä mä ehkä voin. Heikkohermoiset älkää lukeko seuraavaa:) Kulliperse69.

moik­ka! minä olen Ron­ja, oon 16v ja asun joen­suus­sa. har­ras­tan suun­soit­toa 🙂 oon ollu muka­na pari kuu­kaut­ta. tuo kat­ri­kai­su­lii­ni pyys liit­ty­mää. paras­ta strii­bas­sa on tuo katrikaisuliini<33 kat­ri kiin­nos­taa 😉 pol­ta kumia älä pil­veä 😀

YAD Street Team

FREE
VIEW