BLOGI: Kesätehtävien paluu

Nyt voim­me viral­li­ses­ti tode­ta, että kesä on tääl­lä. Kesän mer­kit voi nimit­täin näh­dä street tea­min teh­tä­vis­tä, sil­lä Fil­la­ri­ke­sän lisäk­si klas­sik­ko teh­tä­vät Katu­luu­ta… eiku lii­tu! sekä Bon­gaa YAD info­pis­te! löy­ty­vät sivuil­ta. Eli ei muu­ta­kun tilaa­maan katu­lii­tu­ja, tai­tei­le­maan ja bon­gai­le­maan YADin kel­tais­ta telt­taa kesän fes­ta­reil­ta. 

 

Fes­ta­reis­ta puheen ollen, strii­ban oma Mil­ma Mea osal­lis­tui myös tämän vuo­den fes­ta­ri­työn kou­lu­tuk­seen, ja kir­joit­te­li mei­nin­geis­tä täl­lais­ta:

“Heis­san! Oltiin Lau­an­tai-Sun­nun­tai päi­vät Jyväs­ky­län toi­mis­tol­la inf­fo­pis­te- ja fes­ta­ri­vas­taa­va kou­lu­tuk­ses­sa.

Saa­tiin siel­tä kou­lu­tuk­ses­ta pal­jon tie­toa sekä huu­meis­ta, tavois­ta työs­ken­nel­lä fes­ta­reil­la sekä käy­tiin jyväs­ky­län ylä­kau­pun­gin yös­sä har­joit­te­le­mas­sa fes­ta­ri työs­ken­te­lyä.

Lau­an­tai­na tutus­tut­tiin mei­dän aja­tus­maa­il­maan yadin kan­nal­ta. Har­joi­tel­tiin vai­keit­ten asiak­kai­den koh­taa­mis­ta sekä työs­ken­te­lyä. Illal­la kävim­me sit­ten fes­ta­reil­la.
Sun­nun­tai­na pidet­tiin huu­me inf­fo jos­sa teim­me eri huu­meis­ta ja huu­meit­ten käyt­tö­ta­void­ta esit­te­lyn ja esi­tel­tiin muil­le kou­lu­tuk­ses­sa ole­vil­le. Käy­tiin palau­te kier­ros ja pal­jon muu­ta.

Ylä­kau­pun­gin yös­sä käy­tet­tiin ei mene­tel­miä mm. Epä­on­nen­pyö­rä sekä huu­me­tes­ti toi­sin sanoen kes­kus­tel­tiin  erin­lais­ten ihmis­ten kans­sa. 

Lop­pu­pe­leis­sä oli tosi kiva kou­lu­tus suo­sit­te­len kai­kil­le.”

 

Alle­kir­joi­tan itse­kin tämän, kou­lu­tus oli hyvä paket­ti ja oli muka­vaa viet­tää vii­kon­lop­pu hui­sien tyyp­pien kans­sa. Har­mik­si kui­ten­kin Strii­ban mii­tin kans­sa ei nat­san­nut täl­lä ker­taa niin hyvin, ja jou­duim­me peru­maan tapah­tu­man täl­tä kesäl­tä. Seu­raa­va miit­ti jär­kä­tään­kin sit­ten mar­ras­kuus­sa Jyväs­ky­län pää­dys­sä, joten pitä­kää tämä mie­les­sän­ne syk­syä aja­tel­len. Muu­ta tähän viik­koon kuu­lu­nut­ta, on yksin töi­den teke­mi­sen opet­te­lua ilman Mil­jaa, työyh­tei­sön palt­su­ja, perus yllä­pi­toa, ja hela­tors­tain vapai­lut. Joku saat­toi huo­ma­ta Ins­tas­sa myös Surpri­se-Taskin liit­tyen suo­men jää­kiek­ko­me­nes­tyk­seen. Ensi vii­kol­la oli­si­kin aja­tus sit­ten askar­rel­la uut­ta kyse­ly­teh­tä­vää liit­tyen Discor­diin. Täs­tä lisää sit­ten ensi­vii­kon blog­gai­lus­sa.

Vii­kon paras­ta antia raport­tien puo­lel­la tar­joi­li Ossi J joka rapor­toi jaka­man­sa tar­ra haus­kas­ti video­muo­dos­sa (löy­tyy strii­ban ins­tas­ta!). Tämän blo­gin kuvas­ta kii­tos Pepey­adille! 

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW