BLOGI: Ainot on hyviä tyyppejä

Moik­ka­moi!!

Aat­te­lin tul­la ker­to­maan hie­man ites­tä­ni, että ette ihmet­te­le kuka tääl­lä oikein alle­kir­jot­te­lee mats­ku­lä­he­tyk­siä ja arvioi raport­te­ja… tuut­te luul­ta­vas­ti näke­mään mun nimen jos­sain seu­raa­van kuu­kau­den aika­na 😀

Elik­käs tääl­lä kir­jot­te­lee 20-vuo­tias Aino, ja oon tul­lu maa­nan­tai­na YADil­le työ­ko­kei­luun Street Tea­miin kuu­kau­dek­si. Vie­tän aika­ni tääl­lä pää­sään­töi­ses­ti maa­nan­tais­ta kes­ki­viik­koon joka viik­ko. Täl­lä vii­kol­la oon ehti­ny oppia jo pal­jon ja odo­tan innol­la mitä tule­man pitää!

Oon amma­til­ta­ni mer­ko­no­mi, mut se ei mua kiin­nos­ta yhtään niin aat­te­lin tul­la tän­ne tes­taa­maan eri­lais­ta alaa mikä saat­tais enem­män olla mun jut­tu, ja sitä kaut­ta ehkä kek­si­sin kou­lu­pai­kan min­ne haki­sin kevääl­lä.

Mun per­soo­na on tosi ren­to ja huu­mo­rin­ta­jui­nen, en ota kaik­kea niin vaka­vas­ti (vaik­ka ehkä välil­lä pitäis…) Oon yleen­sä kave­ri­po­ru­kas­sa se tyyp­pi joka heit­tää kokoa­jan läp­pää :))

Tyk­käyk­sen koh­tei­ta on monia, mm. kas­vis­syön­ti, eläi­met, musiik­ki, kei­kat, kas­vit ja mat­kus­te­lu. Rakas­tan viet­tää aikaa kave­rei­den kans­sa teh­den mil­loin mitä­kin. Mul­la on myös­kin mar­su nimel­tä Tofu, joka on maa­il­man söpöin nappisilmä<3 Sen kans­sa asus­tel­laan Jyväs­ky­läs­sä.

- Aino / Street Team Crew -

 

 

Ja tähän alkuun täy­tyy vie­lä täh­den­tää että kysees­sä on eri Aino kun aiem­min strii­ban pui­kois­sa ollut. Eli eri Aino kuin YADin mie­les­tä vuo­den vapaa­eh­toi­sen tit­te­lin ansait­se­va Aino. Sii­tä pääs­tään­kin aasin­sil­ta­na näp­pä­räs­ti uusim­paan teh­tä­vään jos­sa sä saat pis­tei­tä äänes­tä­mäl­lä Aino vuo­den vapaa­eh­toi­sek­si. Mene ja tee, Aino on sen ansain­nut!

Toi­se­na uuti­se­na täy­tyy vie­lä hypet­tää että STREET TEAMIN MIITTI VOL. 4 PART 2 tulee, ja ilmoit­tau­tu­mi­set ovat auki YADin sivuil­la. Miit­ti jär­jes­te­tään 8.–10.11. Jyväs­ky­läs­sä YADin tilois­sa. Mii­tiin ovat ter­ve­tul­lei­ta kaik­ki strii­ban vapaa­eh­toi­set ja on täy­sin mak­su­ton. Roh­keas­ti siis vaan ilmoit­tau­tu­maan ja viet­tä­mään huip­pu vii­kon­lop­pu mei­dän kans­sa. ?

Vii­kon teko­na hype­tän vie­lä Kisu­liu:ta joka räjäyt­ty nuo­ri­so­ta­lon täy­teen YADi mats­kua älyt­tö­mäl­lä mää­räl­lä mats­kua sekä rapor­toi­den sen useal­la hyväl­lä kuval­la ja tar­kal­la kuvai­lul­la. I‑han mah­ta­vaa! Yllä­ole­va kuva häl­tä.

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW