BLOGI: Ainon heipat!

Ter­veh­dys vii­meis­tä ker­taa mun puo­les­ta täl­lein blo­gin muo­dos­sa! Tane­li on täl­lä vii­kol­la ollut Tal­lin­nas­sa somecam­pis­sa ja minä itek­se­ni toi­mis­tol­la teke­mäs­sä strii­ba­jut­tu­ja. MUTTA….

Mul­la alkaa ole­maan kah­den kuu­kau­den työ­ko­kei­lut pik­ku­hil­jaa pul­kas­sa. Huo­ma­sit­te­ko muu­ten, kun kir­jo­tin mun esit­te­ly­blo­gin ja sanoin että oon tääl­lä kuu­kau­den? 😀 No se venyi kah­dek­si. Tää aika on men­nyt ihan hur­jan nopees­ti ja ei kyl­lä kadu­ta yhtään YADil­le tule­mi­nen, päin­vas­toin. Joka iki­nen aamu on tun­tu­nut hyväl­tä tul­la tän­ne (rap­pusis­ta huo­li­mat­ta) ja paras­ta kun on ollut joku ryt­mi elä­mäs­sä. Toi­mis­to on täyn­nä iha­nia tyyp­pe­jä, oon oppi­nut pal­jon uut­ta vaik­ka mis­tä ja saa­nut uusia tut­ta­vuuk­sia. Ei vois olla tyy­ty­väi­sem­pi. Kii­tos myös kai­kil­le strii­baa­jil­le kivois­ta rapor­teis­ta sun muista<33

Mitäs nyt sit­ten? Pik­ku­hil­jaa jou­lun jäl­keen tai­taa ajan­koh­ta­seks tul­la mul­la kou­lu­ju­tut, kevään hauis­sa pitäis olla kek­sit­ty­nä pai­kat min­ne haluai­si hakea. Sii­nä on vähän mul­la vie­lä kysy­mys­merk­ke­jä mut­ta eikö­hän se täs­sä sel­viä. Mua myös var­mas­ti näkee vie­lä vapaa­eh­tois­hom­mis­sa YADil­la ja voi­pi olla että tuun discor­diin pyö­ri­mään vapaa-ajal­la­kin 😉 Luul­ta­vas­ti ette siis koko­naan mus­ta eroon pää­se hahaaa!!

Tal­vi­sen tar­ra­ku­van lait­ta­nut felt­te­ri 313. Tol­pat on erit­täin hyviä tar­roi­tuk­sen koh­tei­ta.

 

Kivaa jou­lu­no­do­tus­ta kai­kil­le toi­voo

-  Aino / Street Team Crew — 🙂

YAD Street Team

FREE
VIEW