.

YAD:n matkassa festareille?

YAD:n festarityön koulutus 16.–17.5.2020 Jyväskylässä

YAD:n infopiste on paikka, jossa jutellaan huumeista. Oikeita ja vääriä vastauksia ei ole. On vaan paljon mielenkiintoista pohdittavaa huumekysymyksistä. Teltta ja joukko koulutettuja vapaaehtoisia kohtaa festarikansaa jälleen kesällä 2020 festareilla ympäri Suomen. Festarityö ei aiheuta vapaaehtoisille kuluja.

YAD tarjoaa matkat, murkinan, liput, seuran ja majoituksen, sinä teet työn.

YAD:N FESTARIVAPAAEHTOINEN: Koulutus antaa valmiudet YADin infopistetyöhön festareilla ja muissa tapahtumissa ympäri vuoden. Saat tietoa huumekysymyksistä, ehkäisevästä huumetyöstä, infopistetyöstä ja eväitä huumekeskusteluun.

YAD:N FESTARIKUSKI: Kuskaa porukan festareille ja on hengessä mukana yhtälailla. Festarikuskin ykköstehtävänä on kuljettaa porukkaa turvallisesti koko festarireissun ajan. Koulutuksessa perehdytämme festarikuskin tehtäviin sekä YADin festaritoimintaan. Tavallinen ajokortti riittää.

KOULUTUKSEN ALAIKÄRAJA on 13 vuotta ja yläikä 35 vuotta. (Festareille pääsee väh. 16 vuotta täyttänyt)

HINTA: YAD ry:n jäsenille ilmainen ja uusille liittymismaksun verran 6 €. Koulutuksessa on pientä purtavaa ja lämmin ruoka.

KAUEMPAA TULEVAT: matkakuluista korvataan maks. 20 € kuittia vastaan.

YADin vapaaehtoiset ovat joukko tavallisia ja erilaisia nuoria ja nuoria aikuisia, streittareita, entisiä käyttäjiä, laillisten päihteiden kohtuukäyttäjiä, alan opiskelijoita / työntekijöitä, käyttäjien läheisiä ja ystäviä, SINÄ?

YAD:n festarityössä voivat toimia myös kuntouttavassa korvaushoidossa olevat, joilla on jo kokemus lääkkeen laskemisesta. Korvaushoitoraja on buprenorfiinissa 6 mg ja metadonissa 30 mg. Ota yhteyttä Iidaan, jotta voidaan sopia käytänteistä: iida.porkka@yad.fi tai 050 522 8708

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella 11.5.2020 mennessä!

Ilmoittautuminen festarikoulutukseen 2020

KylläEi

Saa käyttääEi saa käyttää

Huoltajan tiedot, jos olet alle 18-vuotias:

Muita terveisiä, toivomuksia?