Blog from HQ: Palkitsemisia

Täl­lä vii­kol­la ollaan Street Tea­min pää­ma­jas­sa iloit­tu suu­res­ti monis­ta pal­kit­se­mi­sis­ta! Pis­te­ra­jo­ja on pauk­ku­nut ura­kal­la ja moni Strii­ba­lai­nen on saa­nut hie­man taval­lis­ta pak­sum­man kir­jeen. Hyvä te!

Meil­lä oli myös kil­pai­lu kaik­kien loka­kuun lop­puun men­nes­sä rekis­te­röi­ty­nei­den kes­ken ja arpaon­ni suo­si nimi­merk­kiä sin­sa. Mp3-soi­tin on läh­te­nyt kus­tin pol­jet­ta­vak­si! Onnek­si olkoon.

Teh­tä­vien on raport­te­ja on kolah­del­lut täs­sä kuus­sa lähes kym­me­neen kap­pa­leen päi­vä­tah­tia. Hie­noa aktii­vi­suut­ta. Palaam­me tuos­sa jou­lu­kuun alus­sa tar­kem­min mar­ras­kuun tilas­to­jut­tui­hin.

Jos olet rapor­toi­nut Uusia pää­nah­ko­ja YAD:n viral­li­sek­si jäse­nek­si liit­ty­mi­ses­tä tai jon­kun kave­ri­si mukaan saa­mi­ses­ta, niin älä ihmet­te­le jos pis­tei­den anta­mi­ses­sa menee het­ki. Jäsen­re­kis­te­rim­me laa­haa suun­nil­leen vii­kon ver­ran jäl­jes­sä, joten jou­dut het­ken pis­tei­tä odot­ta­maan rapor­toi­tua­si.

Hie­man vii­vet­tä voi olla myös Lai­te­taan hyvä kier­tä­mään teh­tä­vän koh­dal­la. Eli annam­me pis­teet kun kor­tit ovat tän­ne toi­mis­tol­le saa­pu­neet. Ja vii­me aikoi­na se on saat­ta­nut pos­til­la kes­tää hie­man taval­lis­ta kau­em­min.

- Jan­neP, Street Team Crew -

Ohei­nen kuva on rapor­toin­nis­ta, jos­sa kave­rin muki yllä­tys­tuu­nat­tiin. Hie­noa toi­min­taa 😀

YAD Street Team

FREE
VIEW