Street Teamin uudistuksia!

Jei ja poks! Nyt ne ovat käy­tös­sä! Nimit­täin Strii­ban vir­tu­aa­li­pal­kin­not ja ran­king-arvo­ni­met. Ja kart­ta­so­vel­lus ja tapah­tu­ma­vir­ta ja kaik­kee! Ok. Yllä­pi­to yrit­tää nyt rau­hoit­tua ja ker­toa hie­man mis­tä on kyse:

1. Kaik­ki teh­tä­vät on luo­ki­tel­tu kol­meen eri kate­go­ri­aan. On AFK teh­tä­viä eli sem­moi­sia teh­tä­viä, joi­ta teh­dään pois­sa koneel­ta, Onli­ne teh­tä­viä eli sel­lai­sia, jois­sa nört­teil­lään koneen ääres­sä ja Trai­ning teh­tä­viä, jot­ka ovat eri­lai­sia kyse­lyi­tä ja net­ti­kou­lu­tuk­sia. Kun­kin teh­tä­vän koh­dal­la näet sym­bo­lin, joka ker­too mihin kate­go­ri­aan teh­tä­vä kuu­luu.

2. Teke­mäl­lä kate­go­rian teh­tä­viä riit­tä­vän mon­ta, saat kysei­sen pal­kin­nok­si kysei­sen kate­go­rian kor­tin. Kort­ti tulee näky­viin sinun pro­fii­liin. Kor­tit on nume­roi­tu (roo­ma­lai­sin nume­roin ykkö­ses­tä kymp­piin eli I:stä X:ään) ja päi­vit­ty­vät sen mukaan, miten ahke­ras­ti kysei­sen kate­go­rian teh­tä­viä suo­ri­tat. Eli näi­tä perus­kort­te­ja on jokai­seen kate­go­ri­aan eli kol­men­lai­sia (AFK, Onli­ne ja Trai­ning). Lisäk­si sinua voi­daan pal­ki­ta erin­omai­sis­ta suo­ri­tuk­sis­ta eri­lai­sil­la eri­kois­kor­teil­la.

3. Pro­fii­lis­sa­si näkyy myös sinun ran­king arvo­ni­me­si ja arvo­mer­kit, jot­ka mää­räy­ty­vät pis­teit­te­si mukaan. Mitä enem­män pis­tei­tä, sitä isom­pi arvo­merk­ki ja has­sum­pi arvo­ni­mi 😀

4. Yksi näky­vim­piä muu­tok­sia on etusi­vun kart­ta­so­vel­lus. Sii­nä näkyy mis­sä kaik­kial­la on vii­mei­sen 30 päi­vän aika­na strii­bail­tu.

5. Toi­nen etusi­vul­la näky­vä muu­tos on tapah­tu­ma­vir­ta. Sii­nä näkyy uudet uuti­set, teh­tä­vät, jae­tut pal­kin­not ja saa­vu­te­tut arvo­ni­met ja ‑mer­kit.

Mikä­li huo­maat jon­kin­moi­sia bugin­ta­pai­sia, niin ilmoit­te­le yllä­pi­dol­le!

YAD Street Team

FREE
VIEW