Tervetuloa Street Teamin uudistuneille nettisivuille!

Juh­lal­li­ses­ti julis­taen yllä­pi­to voi tode­ta Street Tea­min uudet net­ti­si­vut ava­tuik­si! Läm­pi­mäs­ti ter­ve­tu­loa uudet ja van­hat strii­ba­lai­set tutus­tu­maan sivui­hin ja nii­den muka­naan tuo­miin uusiin toi­min­nal­li­suuk­siin.

Yhte­nä uute­na omi­nai­suu­te­na Street Tea­min sivuil­ta löy­tyy Kave­rit- toi­min­to, jon­ka avul­la voit­te lisäil­lä mui­ta strii­ba­lai­sia kave­reik­sen­ne. Yllä­pi­don pro­fii­lit tun­nis­tat­te tutus­ta Street Tea­min ken­kä­lo­gos­ta. Lisäk­si sivuil­ta löy­tyy uudis­tu­nut kuva­gal­le­ria, kes­kus­te­lua­lue, sekä tie­ten­kin Street Tea­min tär­kein jut­tu eli teh­tä­vät. Teh­tä­vä­va­li­kos­ta pitäi­si nyt löy­tyä aiem­paa sel­keäm­min tie­to esi­mer­kik­si teh­tä­vis­tä saa­ta­vis­ta pis­teis­tä.

Toi­vot­ta­vas­ti uusien sivu­jen käyt­tö on suju­vaa ja löy­dät­te kai­ken tar­peel­li­sen hel­pos­ti. Jos jota­kin epä­sel­vyyt­tä tai buge­ja löy­tyy, niis­tä voi (ja kan­nat­taa­kin) ilmoit­taa heti yllä­pi­dol­le, joko tääl­tä sivu­jen kaut­ta tai säh­kö­pos­til­la.

Suu­ri kii­tos niil­le strii­ba­lai­sil­le, jot­ka ovat osal­lis­tu­neet sivu­jen kom­men­toin­tiin suun­nit­te­lu ja toteu­tus vai­hees­sa, sekä tie­ten­kin Kon­sep­tolle, joka uudet sivut on toteut­ta­nut.

Uusien sivu­jen äänes­tys­toi­min­non kaut­ta voit käy­dä ker­to­mas­sa oman mie­li­pi­tee­si uusis­ta sivuis­ta! (Nyt pitäi­si sujua se mobii­li­se­lai­lu­kin, sil­lä Street Team on hypän­nyt edis­tyk­sen ja kehi­tyk­sen rat­tai­siin! :D)

ps. Street Tea­min sivuil­le on sivu-uudis­tuk­sen myö­tä teh­ty Käyt­tö­eh­dot ja uudis­tet­tu rekis­te­ri­se­los­tet­ta, ne kan­nat­taa käy­dä tsek­kaa­mas­sa.

YAD Street Team

FREE
VIEW