Hae Tiimipäiville 31.8. mennessä

Mit­kä ihmeen tii­mi­päi­vät?

Kol­me päi­vää hyvää mei­nin­kiä hui­kean YADi­per­heen kans­sa syk­syl­lä, ja mah­dol­li­nen ulko­maan­reis­su kevääl­lä!

Syk­syn tii­mi­päi­vät jär­jes­te­tään 30.9.–2.10.2016 Jyväs­ky­län Vesa­las­sa, ja Street Tea­mi­lai­sil­le on varat­tu kak­si paik­kaa 25 hen­gen lös­sis­sä. Hae siis mukaan nyt!

Tii­mi­päi­vät ovat YAD:n kou­lu­tus- ja pal­kin­to­vii­kon­lop­pu aktii­vi­sil­le vapaa­eh­toi­sil­le. Tii­mi­päi­vil­le kut­su­taan kulu­neen vuo­den ajal­ta aktii­vi­sim­mat tai muu­ten ansioi­tu­neim­mat ja hyvää team spi­ri­tiä osoit­ta­neet vapaa­eh­toi­set. Mukaan läh­tee osal­lis­tu­jia kai­kis­ta YAD:n tii­meis­tä eli fes­ta­ri- ja info­pis­te­tii­mis­tä, pai­kal­lis­toi­min­nan­tii­mis­tä, päihdekasvatustiimistä(eli expas­ta), street­tea­mis­ta sekä hal­li­tuk­ses­ta. Lisäk­si mat­kas­sa ovat tie­tys­ti tii­mien ohjaa­vat työn­te­ki­jät! 

Tii­mi­päi­vät on kak­sio­sai­nen koko­nai­suus, johon kuu­luu kou­lu­tuk­sel­li­nen vii­kon­lop­pu syys­kau­del­la koti­maas­sa sekä tutus­tu­mis­mat­ka kevääl­lä johon­kin ulko­maan koh­tee­seen, jos­sa on tar­koi­tus mm. tutus­tua pai­kal­li­seen ehkäi­se­vään huu­me­työ­hön. Syk­syn tii­mi­päi­vil­lä toi­min­nan kehit­tä­mi­seen osal­lis­tu­neil­la Strii­ba­lai­sil­la on pie­ni etu­lyön­tia­se­ma kevään pal­kin­to­mat­kal­le, (mut­ta auto­maa­tio se ei ole.:)) Syk­syn tii­mi­päi­vil­le voi hyvin osal­lis­tua, vaik­ka ei oli­si­kaan var­ma pää­see­kö osal­lis­tu­maan kevät­kau­den mat­kal­le.

Mitä mak­saa?

Tii­mi­päi­vil­le osal­lis­tu­mi­nen (eli majoi­tuk­set, ruo­kai­lut ja kaik­ki ohjel­ma) on mak­su­ton­ta. Samoin mat­kat koti­paik­ka­kun­nal­ta Tii­mi­päi­vil­le mak­se­taan läh­ti­jöi­den puo­les­ta. Näin halu­taan var­mis­taa, että mah­dol­li­sim­man monil­la oli­si mah­dol­li­suus osal­lis­tua. Kimp­pa­kyy­dit Vesa­laan läh­te­vät Jyväs­ky­läs­tä ja Tam­pe­reel­ta. 

Miten haen?

Ker­ro, mik­si juu­ri sinut pitäi­si vali­ta mukaan! Min­kä vuok­si haluai­sit läh­teä? Voit teh­dä hake­muk­se­si kir­joit­taen, kuvin, videoin tai vaik­ka ääni­vies­til­lä. 🙂 Palau­ta joko Wha­te­ver-tas­kin kaut­ta,What­sap­pis­sa 0400234317 tai spos­til­la street-team@yad.fi 31.8. men­nes­sä!

 

 

 

YAD Street Team

FREE
VIEW