Blogi: Kun ylläpitäjä ei osannut käyttää blogia

Moik­ka!

Nyt on minun vuo­ro­ni kokeil­la, mil­tä tän­ne uuti­sa­lus­tal­le blog­gaa­mi­nen tun­tuu. Suo­sit­te­len muu­ten luke­maan nuo aiem­pien viik­ko­jen Rikun teke­mät uutis­blog­gauk­set, Riku on tosi hyvä kir­joit­ta­maan (ja osaa sää­tää kuva­hom­mia blo­giin much bet­ter than minä)!

Minul­le tämä viik­ko on ollut täyn­nä posi­tii­vis­ta säpi­nää, nimit­täin mii­tin jär­jes­te­ly­jä. Ensi vii­kol­la on miit­ti (mukaan mah­tuu vie­lä!) ja sehän on edel­lyt­tä­nyt monen­mois­ta suun­nit­te­lua ja sää­tä­mis­tä. Luvas­sa on mm. lef­fail­taa, videoi­den kuvai­lua Rikun ohjeis­ta­ma­na, aar­teen­met­säs­tys­tä Ainon suun­nit­te­le­ma­na, pako­huo­nei­lua Jen­nan tyy­liin, pipa­ri­tai­ki­nan tekoa Klaus-Fre­din opas­tuk­sel­la  ja illan­viet­toa á la Kimi. Joten­kin ihan älyt­tö­män siis­tiä, että mei­dän poru­kas­ta löy­tyy niin monel­la taval­la tai­ta­via tyyp­pe­jä, jot­ka vie­lä jär­jes­tää muil­le­kin kaik­kea kivaa! Ruo­at teh­dään koko poru­kan kans­sa yhdes­sä, ja mun teh­tä­vä­nä on oikeas­taan vaan huo­leh­tia että eri toi­min­to­ja ohjaa­vat tyy­pit saa riit­tä­väs­ti apua ja tukea suun­nit­te­luun, kai­kil­la on juna- ja bus­si­li­put, tar­vit­ta­vat tar­vik­keet on han­kit­tu ja ruo­ka­tar­vik­kei­ta on varat­tu riit­tä­väs­ti.  En mal­ta odot­taa ensi viik­koa! 

Tane­li ja Riku on syk­syn aika­na hoi­ta­neet yllä­pi­to­hom­mia hie­nos­ti ja moni asia on kehit­ty­nyt eteen­päin! Discor­dis­sa jutel­laan nyt vii­koit­tain myös puhec­ha­tin puo­lel­la ja sii­tä pyri­tään pitä­mään myös  jat­kos­sa kiin­ni! Kuun lop­puun asti on aikaa haa­lia pis­tei­tä, sil­lä kak­si eni­ten tänä vuon­na sii­hen men­nes­sä pis­tei­tä kerän­nyt­tä tul­laan kut­su­maan mukaan koko YADin pal­kin­to­mat­kal­le jon­ne­kin päin Euroop­paa ensi kevää­nä, niin kuin tääl­lä blo­gis­sa­kin ollaan jo ker­rot­tu. 🙂 Joko olet muu­ten suo­rit­ta­nut kuu­kau­den Tuki­jä­sen-teh­tä­vän?

 

Täl­lä vii­kol­la Vii­kon teko ‑pal­kin­to menee Klaus_Tamm_ille ahke­ras­ta strii­ba­vii­kos­ta! Klaus on mm. tuu­nan­nut itse YAD-kynt­ti­lä­purk­ke­ja, teh­nyt Suo­men kar­tan muo­toi­sia YAD-hei­jas­ti­mia ja vie­nyt mats­ku­ja nuo­ri­so-ohjaa­jal­le ensi per­jan­tai­na jär­jes­tet­tä­vää kou­lun päih­de­päi­vää var­ten. Klausin huip­pu­kek­sin­tö on, että hän lait­taa snä­pin mys­to­ryyn kuvan että “huo­men­na on tar­ro­ja jaos­sa, saa tul­la kou­lus­sa nykäi­se­mään hihas­ta” ja sit­ten kun tar­rat on jaet­tu, hän snäp­pää nii­den lop­pu­neen. 🙂 Kova kysyn­tä on kuu­lem­ma mats­kuil­la! Alla kuva Klausin teke­mäs­tä hei­jas­ti­mes­ta! 🙂 (Toi­sen kuvan rapor­toi­jaa en muis­ta kuol­lak­se­ni­kaan, ilmian­na itse­si vaik­ka Wapis­sa! Tää uuti­siin kuvien jul­kai­su ei oo yksin­ker­tai­sin jut­tu :D)

Mui­ta täl­lä vii­kol­la esi­le nos­tet­ta­via tyyp­pe­jä ovat mm. Pan­fis, joka suo­rit­ti Kamaa somes­sa ‑kou­lu­tuk­sen ennä­ty­sa­jas­sa ja Kemp­pann sekä TheCCo­lor, jot­ka ovat myös­kin hoi­ta­neet samai­sen kou­lu­tuk­sen teh­tä­viä todel­la tyy­lik­kääs­ti. Tosi monil­ta on tul­lut hie­no­ja raport­te­ja, keep up the good work!

 

Täl­lä vii­kol­la esit­te­ly­vuo­ros­sa on puo­les­taan pepey­ad!

1. Kuka olet? Eri­ka, pepey­ad
2. Mis­tä päin? Jäm­säs­tä
3. Kuin­ka van­ha olet? 24.11. 20v
4. Har­ras­tuk­sia? Kave­rei­den kans­sa hen­gai­lu, strii­bai­lu, lef­fo­jen ja sar­jo­jen kat­se­lu

5. Kuin­ka kau­an olet ollut muka­na? N. 2v
6. Kuin­ka lii­tyit mukaan? No aika “vahin­gos­sa” näin yadin tar­ran “mene sekai­sin minus­ta, älä naa­pu­rin maris­ta ja suun­ta­sin tar­ras­sa ole­vaan net­ti osit­tee­seen yad.fi, aloin tues­ke­le­maan sivua ja löy­sin strii­ban ja sii­tä se sit läh­ti 😀
7. Paras­ta strii­bas­sa? Teke­mi­sen ilo, hyvän asian jaka­mi­nen, yhtei­söl­li­syys, pal­kin­not, mah­ta­vat yadin työntekijät,yms..8. Mikä kiin­nos­taa olla muka­na toi­min­nas­sa? Oppii uut­ta koko ajan  saa aut­ta ihmi­siä, teh­dä asioi­ta hyvän asian puo­les­ta
9. Mot­to? Pak­ko ei oo ku kuol­la
10. Suo­sik­kis­lo­gan? Kuo­le­ma kuit­taa huu­me­ve­lat, ja lost unicorn! If found. Stop doing drugs.

 

Nyt mä toi­vo­tan teil­le kai­kil­le oikein hyvää ja huu­mee­ton­ta vii­kon­lop­pua! Muis­ta hei­jas­tin!
-Anne // Street team crew-

P.S. Sori kun jul­kai­su ei oo kovin esteet­ti­nen aset­te­luil­taan. Mä lupaan har­joi­tel­la!

YAD Street Team

FREE
VIEW