Blogi: Tanelin työkokeilu ja Annen työt Striibassa loppuvat!

Moi!

 

Syy sii­hen, mik­si blo­gis­sa oli täl­lä ker­taa täl­lai­nen klik­kiot­sik­ko, sel­vi­ää sinul­le tämän kuvan jäl­keen.

Tänään on Tane­lin vii­mei­nen työ­ko­kei­lu­päi­vä YADis­sa ja kävim­me­kin sen kun­niak­si ravin­to­la Tai­ku­ris­sa syö­mäs­sä, ja nyt on ähky. Emme kui­ten­kaan ole itke­neet läh­töit­ku­ja, sil­lä tam­mi­kuun 15. päi­vä Tane­li aloit­taa työt Strii­ban yllä­pi­don pää­je­hu­na eli YADin verk­ko­va­paa­eh­tois­työn suun­nit­te­li­ja­na! Anne siis lopet­taa työt Street tea­mis­sä, mut­ta sen­kään vuok­si emme ole itke­neet läh­töit­ku­ja. Anne muut­taa työ­huo­neen sei­nän toi­sel­le puo­lel­le ja siir­tyy teke­mään ehkäi­se­vän huu­me­työn suun­nit­te­li­jan hom­mia. Käy­tän­nös­sä siis Annen työ tulee ole­maan sekoi­tus fes­ta­rei­ta, paik­ka­rei­ta, koke­mus­asian­tun­ti­ja­tii­miä, kou­lut­ta­mis­ta ja mitä nyt sat­tuu oves­ta tule­maan­kaan. Tär­kein­tä on, että vapaa­eh­toi­sil­la on mah­dol­li­suus luo­da ja teh­dä kivo­ja eri­lai­sia YADi­hom­mia. 🙂  Eroon ette siis pää­se meis­tä kum­mas­ta­kaan, ja var­maan hypim­me myös tois­tem­me ton­teil­le hyväl­lä mei­nin­gil­lä. 🙂 

Vii­kon teko ‑pal­kin­non saa Ener­gy­ba­by hui­keas­ta pää­sy­lip­puin­vaa­sios­ta, jos­sa var­maan jokai­nen jaet­tu pää­sy­lip­pu oli vie­lä erik­seen kuvat­tu­na. Vau! Discor­dis­sa suun­ni­tel­tiin uusia kir­jan­merk­ke­jä, kii­tos taas muka­na olleil­le mai­niois­ta jubai­luis­ta! 

Vii­me vii­kon­lop­pu­na vie­tet­tiin miit­tiä tääl­lä Jyväs­ky­län toi­mis­tol­la — mii­tis­tä kuvia, teks­tiä ja videoi­ta tulet­te näke­mään myö­hem­min. 🙂 Seu­ra­si­ko joku Ins­ta sto­rie­sia? Nyt jo paaaal­jon kii­tok­sia kai­kil­le vii­kon­lo­pus­sa muka­na olleil­le, jäi kyl­lä niin mah­ta­va fii­lis ja iha­nia muis­to­ja!

Käy myös kurk­kaa­mas­sa kuu­kau­den teh­tä­vä sekä jou­lu­kuun haas­te!

Me toi­vo­te­taan teil­le mitä mai­nioin­ta vii­kon­lop­pua! 

-Anne ja Tane­li // Street team crew-

YAD Street Team

FREE
VIEW