Blogi: Kirjanmerkit uudistuvat

Moik­ka ja mai­nio­ta per­jan­tai­ta!

Vii­me vii­kol­la Discor­dis­sa jutel­tiin kir­jan­merk­kien uudis­ta­mi­ses­ta, nimit­täin kesäs­tä saak­ka lopus­sa ollei­ta kir­jan­merk­ke­jä tila­taan lähiai­koi­na lisää ja Kir­jas­ton kau­hu! ‑teh­tä­vä palaa takai­sin teh­tä­vä­pank­kin. Tätä ovat monet odot­ta­neet! Kir­jas­ton kau­hu ‑teh­tä­väs­sä kym­me­nen kir­jan­merk­kiä jae­taan hyl­lys­sä ole­vien kir­jas­ton­kir­jo­jen väliin, sniik­kail­len tie­tys­ti. 😉

Sinul­la­kin on mah­dol­li­suus vai­kut­taa sii­hen, mil­lai­sia uusis­ta kir­jan­mer­keis­tä tulee. Voit käy­dä äänes­tä­mäs­sä suo­sik­kia­si van­hois­ta kir­jan­mer­keis­tä, sekä palaut­taa Kamai­deoi­ta-teh­tä­vään oma ehdo­tuk­se­si, joka voi olla jotain ihan ennen­nä­ke­mä­tön­tä! Kaik­ki on mah­dol­lis­ta, eri värit, slo­ga­nit, kuvat.. Mikä vain!

Täs­sä­pä nyt kuvat niis­tä van­hois­ta kir­jan­mer­keis­tä! Eni­ten ääniä saa­neet lai­tam­me uusin­ta­ti­lauk­seen!
Ja lisäk­si uuuuuusia tosi­aan halu­taan. 🙂

1.

2.

3.

 

4.

5.

6.

7.

8.

 

Voit myös ker­toa meil­le Kamai­deoi­ta-teh­tä­vän kaut­ta tai vaik­ka what­sap­pil­la 0400234317, mitä kir­jan­mer­kin toi­sel­la puo­lel­la oli­si hyvä lukea YADis­ta! Uudis­tus­ta kai­paam­me, ja tei­tä, arvon strii­ba­lai­set toteut­ta­maan sitä!

Täl­lä het­kel­lä siel­lä lukee näin: 

 

Täl­lä vii­kol­la Vii­kon teko -pal­kin­to menee Hun­te­ril­le, joka oli kol­mos­tien var­teen maa­lail­lut hei­dän omiin paa­lei­hin­sa YAD-kir­jai­met ohia­ja­vien ilok­si! 

Itse hen­gai­lin alku­vii­kon kou­lus­sa ja itse­näi­syys­päi­vä­kin men­nä hurah­ti, onnea vie­lä, sata­vuo­tias Suo­mi! On aika hie­noa, että meil­lä on maa, jos­sa voi har­ras­taa ja ker­toa oman mie­li­pi­teen­sä, vaik­ka­pa huu­meis­ta ja huu­meet­to­muu­des­ta. Jat­ke­taan samaan mal­liin!

Muka­vaa vii­kon­lop­pua teil­le kai­kil­le! <3

-Anne // Street team crew-

YAD Street Team

FREE
VIEW