Blogi: Takasheitto Miittiin!

Täl­lä vii­kol­la näät­te­kin ekan lupai­le­mis­ta­ni mii­tis­sä teh­dyis­tä videois­ta! 🙂
Ensi vii­kol­la pää­set­te kurk­kaa­maan vie­lä lähem­min, mitä kaik­kea mii­tis­sä tapah­tui, ja näet­te toi­sen­kin mii­tis­sä teh­dyn vidin.
Täs­sä nyt kui­ten­kin Klaus_tamm_:n ja Haden hui­kea video, kat­so­kaa ja naut­ti­kaa!

 

Tajusin tuos­sa juu­ri että mehän ollaan tyys­tin unoh­det­tu kah­te­na edel­lis­viik­ko­na jul­kais­ta Strii­ba­lais­ten esit­te­ly­jä, täs­sä­pä kor­jaus­lii­ke ja Stin­den esit­te­ly!

1.Kuka olet? - Oon stinde eli Tiina!
2.Mistä päin? - Asun Pohjois-Pohjanmaalla Rantsilassa :)
3.Kuinka vanha olet? - Täytin tänä vuonna kolmannen kerran 25 vuotta ;)
4.Harrastuksia? - Harrastan lyhyesti sanottuna kotia ja liikuntaa. Tykkään touhuilla kotona, tehdä pihatöitä ja hoitaa puutarhaa. Liikuntana suosin kävelyä luonnossa sekä salia. Syksyisin tykkään kutoa villasukkia :) (kuulostan ihan mummolta :D mutta sitä kohtihan tässä ollaan menossa...;p) 
5.Kuinka kauan olet ollut mukana? - En edes muista, milloin oon liittyny Striibaan.. 2011 näytti profiilissa olevan eka raportoitu tehtävä, joten silloin aloitin aktiivisen urani striibassa. Oliskohan ollu 2009 tai 2010 ku ekan kerran liityin street teamiin :)
6.Kuinka liityit mukaan? - Oliskohan se ollu 2009 Pipefest Vuokatissa ku huomasin YADin infopisteen siellä. YAD vaikutti niin rohkealta, vahvalta, erilaiselta ja hieman provosoivaltakin järjestöltä, etten sillon edes sen kummemmin uskaltanut tutustua siihen paikan päällä :D Kävin nopeeta hakeen tarroja ja painoin järjestön nimen muistiin. Myöhemmin kävin sitte kattomassa YADin nettisivut ja huomasin Street teamin.Samoihin aikoihin aloitin opiskelut Yhteisöpedagogiksi ja YAD alkoi kiinnostaa yhä enemmän. Nykyään kierrän YADin mukana festareita itsekin! :)
7.Parasta striibassa? - Parasta on sen vapaaehtoisuus. Tehtäviä voi tehdä oman jaksamisen ja ehtimisen mukaan. Aina ollaan oltu yhtä iloisia raportoidusta tehtävästä, huolimatta siitä, kuinka kauan edellisestä raportoinnista on :) Striibassa myös kuunnellaan kehitys- ja tehtäväehdotuksia ja toiminnasta tehdään koko ajan nuorille sopivampaa ja striibaajien näköistä! :)
8.Mikä kiinnostaa olla mukana toiminnassa? - Tehtävät on helppoja, hauskoja ja mielenkiintoisia. Ja samalla itse toimii elävänä esimerkkinä päihteettömyyden puolesta!
9. Motto? - Elämä järjestää! Älä stressaa turhaan; kuiskaa toive tuulen mukaan ni universumi hoitaa loput <3
10. Suosikkislogan? - Yadin sloganeista parhain on "Huumeesi saattavat olla jonkun perseestä!" Se on räväkkä, huomiota herättävä ja hauska :)


Rakkautta ja valoa syksyynne! :)
IG: tiinagrr
Snäppi: tiinagrrrr

 

Lai­te­taan ensi vii­kol­la vaik­ka muu­ta­ma yli­mää­räi­nen esit­te­ly­pos­taus kun nii­tä esit­te­lyi­tä oot­te niin kivas­ti palaut­ta­neet! 🙂
Tämän vii­kon Vii­kon teko menee TheCCo­lo­ril­le hui­keas­ta Vii­kon väi­te-teh­tä­vän suo­rit­ta­mi­ses­ta: ker­ral­la kym­me­neen ekaan Vii­kon väi­te ‑videoon kom­men­tit ja kai­kis­ta vie­lä screens­ho­tit raport­tiin. Hyvää työ­tä, aja­tuk­sel­la kir­joi­te­tut kom­men­tit ja jär­jes­tel­mäl­lis­tä työs­ken­te­lyä! Kant­sii muu­ten  käy­dä tutus­tu­mas­sa tohon mei­dän tube­ka­na­vaan tar­kem­min­kin, ja jos haluat itse teh­dä sin­ne videon, niin lai­ta­pa vies­tiä tai rapor­toi suo­raan vidi­nä! 🙂

 

Mah­ti­mah­tia vii­kon­lop­pua sin­ne kai­kil­le!
Meil­lä tääl­lä Jyväs­ky­län toi­mis­tol­la oli koko tii­li­ta­lon yhtei­nen jou­lu­lou­nas tänään ja nam, hyvää oli. 🙂
Nyt voi­kin sit­ten vii­kon­lo­pun sula­tel­la ruo­kaa ja val­mis­tau­tua jou­lu­viik­koon. 

-Anne // Street team crew-

YAD Street Team

FREE
VIEW