BLOGI: Hello from London!

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YAD jär­jes­tään kak­si ker­taa vuo­des­sa tii­mi­päi­vät, johon kut­su­taan työn­te­ki­jöi­den sekä YAD:n hal­li­tuk­sen lisäk­si kun­kin vuo­den aktii­vi­sim­pia vapaa­eh­toi­sia kai­kis­ta eri tii­meis­tä (Street Team, Pai­kal­lis­tii­mi, Päih­de­kas­va­tus­tii­mii/Expa, Fes­ta­ri­tii­mi). Toi­nen näis­tä tii­mi­päi­vis­tä tapah­tuu tutum­mal­la maa­pe­räl­lä ja toi­nen ulko­mail­la. Tänä­vuon­na tii­mi­päi­vät sijoit­tau­tui­vat 24.–27.3. Englan­nin Lon­too­seen. Street Tea­miä oli­vat edus­ta­mas­sa vii­me­vuo­den toplis­to­jen ansioi­tu­neet Pan­fis sekä Klaus_tamm:.

Omal­ta osal­ta­ni arvioi­sin reis­sun olleen 5/5. On aina yhtä hie­noa pääs­tä tapaa­maan tyyp­pe­jä kas­vo­tus­ten joi­hin on ollut aika­siem­min yhteyk­sis­sä vain netin väli­tyk­sel­lä. Sosi­aa­lis­ta kans­sa­käyn­tiä voi har­ras­taa laa­jal­ti pel­kän tie­to­ko­neen väli­tyk­sel­lä mut­ta ihan täy­sin se ei tule koko­naan kor­vaa­maan kaik­kea. ^^ Lisää reis­su­kuu­lu­mi­sia löy­tyy Strii­ban ins­tas­too­ris­ta ja vähän myö­hem­min lisää myös tääl­tä blo­gis­ta!

Toi­mis­tol­la on ollut siis väis­tä­mät­tä hil­jai­sem­pi viik­ko kun poruk­ka on hai­ha­tel­lut mene­mään Engels­kas­sa, mut­ta Nen­na on urhool­li­ses­ti luke­nut raport­te­ja ja lähet­tä­nyt pos­tia eteen­päin. Vii­kon teko menee Faijer1:lle hyväs­tä roo­kie-setin lävit­tä­mi­ses­tä sekä yllä­pi­don piris­tä­mi­ses­tä kival­la palaut­teel­la! Nen­na vir­nis­te­li ilos­ta lukies­saan koh­taa ”kii­tos täs­tä setis­tä tämä oli mah­ta­va”. Eli kyl­lä, yllä­pi­don mie­lis­te­ly tuot­taa tulos­ta! ;D

Blo­gin kuvat Pan­fis:ksel­ta ja Faijer1:ltä.  Nyt yllä­pi­to kes­kit­tyy muna­jah­tiin pää­siäi­sen ajak­si ja palai­lem­me ensi tiis­tai­na pai­kal­le. Moi­do!

- Tane­li / Street Team Crew -

 

PS: Jos fes­ta­rit kiin­nos­taa niin vie­lä nopeim­mat ker­ke­ää ilmoit­tau­tau Tam­pe­reen fes­ta­ri­työn kou­lu­tuk­seen!

 

 

 

 

 

 

 

 

YAD Street Team

FREE
VIEW