BLOGI: Musikaalinen viikko

 

 

Jou mään ja rock’n’­roll! Strii­bas­sa on elet­ty musii­kin­täyt­tei­nen viik­ko. Nimit­täin vas­ta jul­kais­tu uusi teh­tä­vä “Huu­me­bii­sit” herät­tää aikoi­naan Street Tea­min kaut­ta kerä­tyn bii­si­lis­tan eloon Spo­ti­fy­hyn ja 2018 vuo­del­le. Käy siis ihmees­sä selai­le­mas­sa bii­se­jä, kuun­te­lek­kin jokin ja kilk­kaa itse­si seu­raa­maan lis­taa päi­vi­tys­ten varal­ta! Raport­tiin voit kir­joi­tat­ta pie­nen poh­din­nan paris­ta valit­se­mas­ta­si bii­sis­tä ja pis­tei­tä ropi­see. Ja tot­ta­kai kaik­ki mie­leen tule­vat huu­meis­ta liit­ty­vät kap­pa­leet kan­nat­taa käy­dä itse lisää­mäs­sä huumebiisit.fi, niin me päi­vi­te­tään ne Spo­ti­fy­hyn. Musiik­ki oli esil­lä myös kes­ki­vii­kon Discor­dis­sa. Uudes­ta teh­tä­väs­tä puhues­sa jap­pi­nen toi esiin että Discor­diin voi­si askar­rel­la oman musiik­ki­ka­na­van ja botin, niin voi­si kuun­nel­la poru­kal­la hyviä musiik­ke­ja. Seu­raa­va­na päi­vä­nä sit­ten muu­an Hem­mu­liX oli­kin jo työn tou­hus­sa ja nyt meil­lä on musiik­ki­ka­na­va Discor­dis­sa. Ollaan­kin koko päi­vä kuun­nel­tu chil­liä taus­ta­musiik­kia muu­ta­mal­la never gon­na hit tho­se notes twis­til­lä. Kat­so­taan miten­kä kana­val­le on käyt­töä ja mis­sä muo­dos­sa sitä tul­laan pitä­mään auki!

Vii­kon­lo­pul­la hei­tin myös snäp­piin surpri­se-tas­kin jos­sa oli tar­koi­tuk­se­na teh­dä YAD-tägi lumeen (vie­lä kun sitä on). Tähän liit­ty­vä lumi­ku­va Pan­fis:ksel­ta. Las­ket­te­lu­ku­va onkin sit­ten Ener­gy­Ba­by:n käsia­laa. Nämä var­maan on vii­mei­set tal­vi­set kuvat het­keen, nyt pais­taa jo aurin­ko ja toi­von sen välit­ty­vän myös tule­vien raport­tien kaut­ta. Koh­ta pääs­tään taas katu­lii­tui­le­maan­kin!  Myös Pers­tech­nique lähet­ti ööh.. Köh… julis­tei­dean! Gal­le­rias­ta löy­tyy ute­liaim­mil­le..

Täl­lä­vii­kol­la päi­vi­tel­tiin myös vähän street tea­min sivu­ja. Joten kaik­ki omi­tui­set tai uudet vink­ke­lit ei vält­tä­mät­tä oo buge­ja. Ai niin ja hei, nimi­mer­kil­li­siä hup­pa­rei­ta saa strii­ban sto­res­ta! 

 

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW