BLOGI: KUUMA x13

Otan hen­ki­lö­koh­tai­sen haas­teen ja koi­tan nyt sisäl­lyt­tää tähän blo­giin mah­dol­li­si­man mon­ta ker­taa sanan “kuu­ma”. Sil­lä ehkä olet­te tekin huo­man­neet että ulko­na kuin sisäl­lä on KUUMA. Toi­mis­tol­la tuu­let­ti­met pyö­ri­vät vin­haa vauh­tia koit­taen tor­jua kuu­muut­ta keh­nos­ti sii­nä onnis­tuen. Kuu­ma on myös sen takia kos­ka Luta­kon aukiol­la (eli mis­sä YADin Jyväs­ky­län toi­mis­to sijait­see) kasa­taan ral­li­ta­pah­tu­maa, jon­ka vuok­si mei­dän ikku­nat on vuo­rat­tu umpeen suu­ril­la ban­ne­reil­la. Kuu­mal­ta tun­tuu tie­to­ko­ne joka läm­pi­ää kuu­mak­si her­käs­ti näin kuu­mal­la kelil­lä ja kuu­ma tulee kir­joit­taes­sa kir­je­kuo­riin osoi­te­tie­to­ja. Oikeas­taan on niin kuu­ma, että tun­tuu kuin kynä lip­sui­si kokoa­jan hiki­sis­tä sor­mis­ta!

Juu­ri tänään kuu­man Kamaa Somes­sa ‑kou­lu­tuk­sen suo­rit­ti jebjeb90! Wuu­huuu! Blo­gin alem­pi kuva on myös peräi­sin hänel­tä, ylem­pi taas strii­ba­lai­sel­ta jek­ku! Tie­sit­kö että kamaa somes­sa kou­tuk­ses­sa on yksi teh­tä­vä mis­tä saa ihan oma spes­su mats­kua? Mmmm! Kan­nat­taa tutus­tua. 😀 Pel­kän strii­bai­lun lisäk­si olen kuu­mia päi­viä kulut­ta­nut myös hie­man fes­ta­ri­työi­tä päi­vys­täes­sä. Mei­dän kuu­mat vapa­rit noin vaan pyö­räyt­ti­vät info­pis­teet läpi Suo­mi­po­pin sekä Sum­me­rU­pin. 

Tänään tör­mä­sin Hem­mu­liX:n vink­kaa­ma­na kat­so­maan You­tu­bes­ta Koke­mus­ten Sum­ma nimis­tä kana­vaa. Tuli hyvä mie­li näh­dä hepun puhu­van huu­meis­ta fik­suil­la poin­teil­la ja näin rehel­li­ses­ti. Kaik­kia videoi­ta en keren­nyt vie­lä stalk­kaa­maan mut­ta lai­te­taan to do lis­tal­le!

 

-  Tane­li / Street Team Crew -

 

PS: Pahoit­te­lu­ni kun vii­me­vii­kol­la Street Team hie­man sei­soi. Olin sai­kul­la. x( 

YAD Street Team

FREE
VIEW