BLOGI: Mahdollisuuksien miittejä

Jos olet jos­kus miet­ti­nyt että oli­si kiva teh­dä YADi­mai­sia asioi­ta vie­lä astet­ta enem­män, tai muu­ten vaan kieh­toi­si näh­dä mei­dän hom­mia muu­al­la­kin, niin nyt oli­si pari hyvää tilai­suut­ta tar­jol­la.

YADin 30 vuo­tis­ta tai­val­ta juh­li­taan Jyväs­ky­läs­sä 12.–13.10.. Per­jan­tai­na ohjel­mas­sa on juh­la­se­mi­naa­ri ja lau­an­tai­na kaik­kien vapaa­eh­tois­ten, YAD-hen­kis­ten tai muu­ten vain kiin­nos­tu­nei­den miit­ti! Jos aja­tus kolah­ti ja haluai­sit osal­lis­tua niin ilmoit­tau­du tääl­tä. Yöpaik­ko­ja toi­mis­tol­la rajoi­te­tus­ti. ?

Juh­li­mi­sen lisäk­si YAD puhuu myös asi­aa. Ja nyt kai­vat­tai­siin vapaa­eh­toi­sia mukaan päih­de­kas­va­tus­tii­miin teke­mään sitä itse­ään, sekä kehit­tä­mään vapaa­eh­tois­ten teke­mää päih­de­kas­va­tus­ta enti­ses­tään. Syk­syn aika­na päih­de­kas­va­tus­tii­mi­läi­sil­le on luvas­sa kol­me parin tun­nin mit­tais­ta miit­tiä, jois­sa tar­koi­tuk­se­na on kehit­tää toi­min­taa ja luo­da mal­li päi­he­kas­va­tus­keik­ko­jen toteu­tuk­sel­le. Lisäk­si miit­tei­hin osal­lis­tu­jat saa­vat lisää val­miuk­sia ja var­muut­ta päih­de­kas­va­tuk­sen toteut­ta­mi­seen sekä bonuk­se­na oppi­vat busi­nes­se­lä­män mene­tel­miä. Eli jotain myös vähem­män kehit­tä­mis-innok­kail­le löy­tyy. Ensim­mäi­nen miit­ti jär­jes­te­tään 26.9. klo 17–19 YADin Tam­pe­reen toi­mis­tol­la. Lisä­tie­toa ja ilmoit­tau­tu­mi­set Jemi­nal­le joko Face­boo­kis­sa, What­sap­pis­sa nro. 040 553 5701 tai säh­kö­pos­til­la jemina.niemi(at)yad.fi.

Niin, ja jos päih­de­kas­va­tus kiin­nos­tai­si mut­ta et pää­se miit­tei­hin, niin voit liit­tyä Fac­boo­kis­sa ryh­mään YAD Päih­de­kas­va­tus­tii­mi. ?

Strii­bas­sa syys­kuu on läh­te­nyt hyväl­lä vauh­dil­la eteen­päin. Pidän peuk­ku­ja pys­tys­sä ja toi­von että täs­tä tulee koko vuo­den aktii­vi­sin kuu­kausi. :] Kuu­kau­den teh­tä­vä­nä komei­lee Wha­te­ver-task ja uute­na haas­tee­na täl­le kuu­kau­del­le on kerä­tä pel­käs­tään täs­sä kuus­sa 253 pis­tet­tä, jos­ta pal­kin­to­na 10 bonus pis­teen lisäk­si Street Tea­min gym­sack!  Vii­kon teko­na täl­lä­ker­taa Fil­lup:ille läh­tee doku­men­toin­ti pal­kin­to­kort­ti. Hänen rapor­teis­taan riit­täi­si kuva­ma­te­ri­aa­lia blo­gei­hin var­maan koko lop­pu vuo­dek­si! 😀 Tämä blo­gi ei ole poik­keus. 

- Tane­li / Street Team Crew -

PS: Myös Street Tea­mi­lais­ten mii­tis­tä on ollut jo jotain puhet­ta. Sii­tä lisää vähän myö­hem­min! 😉

YAD Street Team

FREE
VIEW