BLOGI: Synttärikakut on nyt syöty eikä edes ole paha olo

Ihmi­set saa kum­mal­li­suuk­sia aikaan. Tai aina­kin mus­sa hyvät tyy­pit saa aikaan ins­pi­raa­tio­ta ja moti­vaa­tio­ta. Täl­lä ker­taa se ilme­ni niin, että otin puo­len vii­kon pro­jek­tik­se­ni tut­kail­la että mil­lai­nen työ­maa oli­si kuva­ta ja edi­toi­da joku hep­poi­nen nopea video. Lop­pu­tu­los on että ei kovin­kaan han­ka­la, mut­ta joku tek­nii­kas­sa tak­ku­aa aina, ja täl­lä ker­taa se oli läp­pä­rin mik­ro­fo­ni. Mut­ta räpel­sin pie­nen pät­kän sii­tä huo­li­mat­ta. Sii­täs sai moko­ma­kin äänen tal­len­ta­ja, hah!

youtube://v/SDRQG-PHTj4

Ja sit­ten lupaa­maa­ni oike­aa asi­aa ja sisäl­töä. Viit­taa­ma­ni ihmi­set liit­ty­vät vah­vas­ti vii­me vii­kon­lo­pul­la juh­lit­tui­hin YAD:n 30v synt­tä­ri­juh­liin, jot­ka vie­tet­tiin Tans­si­sa­li Luta­kon tilois­sa. Oli haus­ka nähä ihka ensim­mäi­set perus­ta­ja­jä­se­net ja ensim­mäis­tä ker­taa pai­kan­pääl­lä ole­vat Strii­ba­lai­set saman katon alla juh­li­mas­sa samaa jär­jes­töä. Ohjel­mas­sa synt­tä­ri-mii­tis­sä meil­lä oli mini-YAD pis­tei­tä, teat­te­ria sekä live musiik­kia Impuls­sin sekä Avant Gar­de­nin tah­dit­ta­ma­na. Pai­kan­pääl­lä myös tot­ta­kai syö­tiin kovas­ti. Street Tea­min poru­kan kans­sa vie­tim­me vie­lä yön toi­mis­tol­la pela­ten pimeä­pii­los­ta. Ener­gy­Ba­by teki samai­sel­la reis­sul­la dii­lin, että hän näprä­si kasaan läjän pins­se­jä sil­lä ehdol­la että ne lähe­te­tään pos­tin muka­na mats­kua pyy­tä­vil­le strii­ba­lai­sil­le. Tar­tuin tar­jouk­seen ja pins­se­jä onkin lähe­tel­ty nyt muka­vas­ti pit­kin maa­ta. Vie­lä nii­tä kui­ten­kin on muu­ta­ma jäl­jel­lä joten kant­sii tila­ta mats­kua ennen­kuin lop­pu­vat!

Vii­kon teko­na lois­taa Camin suo­ri­tus teh­tä­vään Haas­te­teh­tä­vä. Heil­lä oli koto­na puhut­tu huu­meis­ta ja raport­tiin oli kir­jat­tu tar­kas­ti niin kysy­myk­set kuin vas­tauk­set­kin. Ja prii­maa­han oli­vat molem­mat. Aktii­vi­se­na ovat näky­neet myös Kin­na (blo­gin kuva häl­tä) sekä AKA Jap­pi­nen. Ja paik­ka­kun­nis­ta tun­tuu että esiin on nyt nous­sut Ori­ve­si. Nyt sopii kur­kis­tel­la! Surpri­se-Taskin saat­toi bon­ga­ta ins­tan sekä snä­pin stoo­reis­ta tors­tai­na. Teh­tä­vä­nä oli etsiä kol­me perus­te­lua mik­si Kana­da lail­lis­ti kan­na­bik­sen sekä ker­toa myös omat aja­tuk­sen­sa aihees­ta. Muu­ta­ma teh­tä­vään tart­tui­kin ja ilok­se­ni rapor­toi tuu­mai­lu­jaan! 

Ensi­vii­kol­la on tar­koi­tus Ainon kans­sa pureu­tua Strii­ban miit­tiin kah­ta kau­heam­min. Mii­tis­tä tulee niiiiin hui­kea vii­kon­lop­pu että tus­kin mal­te­taan odot­taa että näet­te mitä ollaan jo kerit­ty suun­nit­te­le­maan… 😀 Kan­nat­taa ilmoit­tau­tua mukaan heti täs­tä: yad.fi/toimintakalenteri/striiban-miitti/ !!

 

- Tane­li  / Street Team Crew -

 

 

YAD Street Team

FREE
VIEW