https://phpstack-518792-4258215.cloudwaysapps.com/sites/streetteam.konsepto-asiakas.fi/files/palautukset/kuvat/roskis.jpg

Blogi: Kiinnostaako pisteet? Niin muakin!

Oon täs­sä pit­kään kelail­lu, että miten saa mahd. hel­pos­ti pal­jon pis­tei­tä ja nyt mä pää­tin tul­la poh­tii sitä tän­ne blo­giin.

Mä tahon itel­le­ni tosi kovas­ti strii­ban hup­pa­rin, enkä saa sen han­kin­taan mitään etu­lyön­tia­se­maa, vaik­ka toi­min yllä­pi­tä­jä­nä. En mil­lään jak­sais tehä pirus­ti pie­niä teh­tä­viä vaan halui­sin kaik­ki pis­teet nyt heti vai­vat­ta, mut­ta se osaa olla vähän vai­kee­ta. Pitäs­kö mun oikees­ti tehä joku ig käyt­tä­jä­ti­li jon­ne pos­taan vaan kuvia strii­ban jutuis­ta, että sai­sin pis­tei­tä? Ei onneks. Täs­sä tulee mun ilma­sia vink­ke­jä, kuin­ka ansai­ta pis­tei­tä vähän rei­lum­min.

En oo var­ma, kuin­ka moni tie­tää, että raport­ti vai­kut­taa aika tosi pal­jon sii­hen, miten pal­jon pis­tei­tä ropi­see. Ymmär­rän kyl tosi hyvin, että raport­tien kir­jot­ta­mi­nen osaa olla ihan pirun tyl­sää ja tun­tuu, että ei oikeen saa kir­jo­tet­tua sihen mitään fik­sua, mut­ta jos haluu pis­tei­tä niin sii­hen kan­nat­taa edes vähän panos­taa. Kan­nat­taa yrit­tää ava­ta sitä, mitä on teh­ny ja vakuut­ta­vaa on aina se jos raport­ti on pit­kä. Vaik­ka ois teh­ny jon­kun tosi pie­nen teh­tä­vän niin vähän pitem­mäl­lä rapor­til­la sii­tä voi tul­la rei­lus­ti enem­män pis­tei­tä. Ei kum­min­kaan kan­na­ta aivan tur­huuk­sia raport­tiin selit­tää, että sii­tä tulee pit­kä, kun kum­min­kin se sisäl­tö on kans tär­kee. “Kamaa somes­sa” ‑haas­te on ihan tosi tosi hyvä jos haluu run­saas­ti pis­tei­tä, jos sen tekee huo­lel­la niin pis­tei­tä tip­puu ihan juma­lat­to­mas­ti. Se on mun hen­ki­lö­koh­ta­nen suo­si­tus kai­kil­le, jot­ka haluu pal­jon pis­tei­tä. Se vie vähän enem­män aikaa, kun perus teh­tä­vät, mut­ta usko­kaa mua, kun sanon et se on wört­ti. Jos haluu tehä pie­niä teh­tä­viä ja ansai­ta vaan muu­ta­mia pis­tei­tä rapor­teis­ta niin sil­lon kan­nat­taa tehä teh­tä­viä sään­nöl­li­ses­ti, kos­ka ajan kans­sa pis­tei­tä kier­tyy rei­lus­ti. Jos vaik­ka joka pv ettii uuden uuti­sen liit­tyen huu­mei­siin ja jak­saa rapor­toi­da sen päi­vit­täin “Uutis­hauk­ka” ‑teh­tä­vään niin sii­nä­hän tulee hyvin pis­tei­tä päi­vien kulut­tua. “Ota  kan­taa!” teh­tä­vä on hyvä kai­ki­le, jot­ka osaa perus­tel­la pitem­min omia mie­li­pi­tei­tä. Valit­see itel­le kiin­nos­ta­van aiheen, ker­too omat mie­li­pi­teet, perus­te­lee ja kir­jot­taa vähän laa­jem­min sii­tä aihees­ta niin tulee var­mas­ti pis­tei­tä. Jos kiin­nos­taa yhtään kes­kus­tel­la huu­meis­ta poru­koit­ten­sa kans­sa vähän pitem­min niin “Haas­ta vann­hem­pa­si” on sii­hen hom­maan oiva teh­tä­vä. Vähän kyse­lee poru­koit­ten­sa perus­tel­tu­ja mie­li­pi­tei­tä huu­meis­ta ja rapor­toi nii­tä niin poru­kat ilah­tuu sekä pis­te­sal­do ilah­tuu. Uusim­mas­ta teh­tä­väs­tä “Huu­mei­ta val­ko­kan­kaal­la” saa tyy­lik­kääs­ti pis­tei­tä jos kat­too isom­mas­sa kave­ri­po­ru­kas­sa lef­faa ja lef­fan jäl­keen käy poru­kal­la sii­tä kes­kus­te­lua, sii­tä sit­ten raa­pus­taa pitem­män rapor­tin niin pis­teet taat­tu.

On se hie­noa antaa vink­ke­jä, joi­ta en oo ees ite kokeil­lu vie­lä. Täs­sä sil­ti mun vin­kit pis­teit­ten keräyk­seen, onnea ja menes­tys­tä teh­tä­vien kans­sa!

https://yad.fi/st/wp-content/uploads/2019/05/roskis.jpg

Kuva: Hem­mu­liX

Lähiai­koi­na Mil­ma Mea on teh­ny pal­jon teh­tä­viä ja ansain­nu niis­tä hyvin pis­tei­tä. Myös Venla.s‑89 on teh­ny hyvää hom­maa, mah­ta­vaa! Käyt­tä­jän Hem­mu­liX uus ros­kis on myös kyl­lä pirun tyy­li­käs.

 

- Möm­mö-Mil­ja / Street Team Crew -

 

YAD Street Team

FREE
VIEW