BLOGI: Aino oli Taneli ja nyt Taneli on Aino

Tääl­lä taas! Toi­mis­to on odo­tus­ten mukaan kuu­ma kuin kesäl­lä kuu­luu­kin, mut­ta onnek­si läm­pö­ti­lae­ro­ja tasaa Ainon tasai­nen coo­li työn­jäl­ki. Pis­te­tääs vie­lä pie­net Ainol­le *tapu­ta­pu­ta­pu* ! Lomail­les­sa oli muka­vaa kun pys­tyi ole­maan var­ma sii­tä että kesä rul­laa eteen­päin oikein mai­nios­ti. Nyt levän­nee­nä ja uusia aja­tuk­sia täyn­nä ryh­dy­tään lop­pu­vuo­den kimp­puun. Syk­syl­lä teh­dään tämän vuo­den pis­te ennä­tyk­set!

Lomal­ta paluu viik­ko­ni hurah­ti työ­ra­por­tin kir­joit­ta­mi­ses­sa, yllä­pi­don hal­tuu­no­tol­la ja vii­me kuu­kau­den aikaan­saan­nos­ten tut­kai­lul­la. Pis­tei­tä ker­ryt­ti hyvin aina­kin iku jakaen Sälää Kan­sal­le sekä Roo­kie ‑setit maa­il­man iloit­ta­vak­si. Aplo­dit ansait­see myös Kisu­liu joka juu­ri tänään suo­rit­ti Kamaa Somes­sa ‑kou­lu­tuk­sen vii­mei­sen teh­tä­vän. Mil­ma Mea ilmoit­ti myös samal­la lopet­ta­van­sa kesä­tauon strii­bai­luis­ta ja aloit­ti raport­tien rus­tai­lun erin­omai­ses­ti seu­raa­vil­la Strii­baa­jan kym­me­nel­lä käs­kyl­lä

1. Kun­nioi­ta mate­ri­aa­lia jota muut­kin ovat jaka­neet älä pilaa nii­tä
2. Älä kil­pai­le mui­ta vas­taan strii­ba­tes­sa­si
3. Jos joku halu­aa kes­kus­tel­la kans­sa­si aihees­ta kes­kus­te­le
4. Pyhi­tä lepo­päi­vä
5. Kun­nioi­ta strii­ba isää eli Tane­lia
6. Jaa tar­ro­ja vii­saas­ti
7.  Älä tar­roi­ta luvat­to­miin paik­koi­hin
8. Jaa kai­kil­le tar­ro­ja
9. Ker­ro ilo­sa­no­maa eteen­päin
10. Älä jää auton alle tar­roit­taes­sa­si

 

Sen ver­ran pak­ko tuo­hon sanoa että isäk­si en ole val­mis ryh­ty­mään. 😀 Sii­tä tämä oli kum­mal­li­nen viik­ko, että yhtään kuval­lis­ta raport­tia ei tul­lut. Joten sii­tä saan­kin hyvän teko­syyn späm­miä tei­tä mun loma­ku­vil­la! … Okei vaan yhel­lä. 

- Tane­li / Street Team Crew -

 

YAD Street Team

FREE
VIEW