BLOGI: Liian tarkka uutishaukka!

He-hei­pä hei! Niin vaan hurah­ti yksi viik­ko taas eteen­päin. Val­ta­kun­nas­sa siis kaik­ki hyvin. Tar­rat liik­kuu ja raport­te­ja tup­sah­te­lee tasai­seen tah­tiin. Discor­dis­sa späm­mi­tään mee­me­jä kuten kuu­luu, ja ulko­na sää vaih­te­lee kevään ja syk­syn välil­lä lähes päi­vit­täin.

Raport­te­ja oikeas­taan mei­naa tul­la lii­an­kin tehok­kaas­ti aina­kin erää­seen teh­tä­vään. Suu­ren­nus­la­sin alla tänään on Uutis­hauk­ka -teh­tä­vä johon tuli pie­ni muu­tos. Kysei­ses­tä teh­tä­väs­tä on mah­dol­lis­ta saa­da nyky­ään hie­man Make a Meme -tyyp­pi­ses­ti enin­tään 20 pis­tet­tä per kuu­kausi. Välil­lä teh­tä­vien kans­sa käy niin, että joku kek­sii nerok­kaan rat­kai­sun tah­ko­ta sil­lä tur­han­kin hel­pos­ti pis­tei­tä, ja yllä­pi­dos­sa täy­tyy lyö­dä vähän jar­ru­ja väliin. Tar­koi­tuk­se­na täl­lä on koit­taa vält­tää sitä, että ei ajau­du­ta tilan­tee­seen jos­sa ei enää kan­na­ta jakaa tar­ro­ja kos­ka pis­teet saa nopeam­min ja hel­pom­min joten­kin muu­ten. Aika­naa sama kävi You­tu­be-iskulle kun muu­an strii­baa­ja späm­mi kom­ment­te­ja yhdel­tä istu­mal­ta muu­ta­man sadan pis­teen edes­tä. Eikä tar­koi­tuk­se­na ole nyt läk­syt­tää, näin minä­kin strii­baa­ja­na toi­mi­sin jos löy­täi­sin por­saan­rei­jän. Ja näin saan ne myös kor­jat­tua. Täs­sä Kisu­liu:n reak­tio muu­tok­seen:

 

Kisu­liu tii­vis­ti hyvin myös ensi­kuun lopun valin­na vai­keu­den YADin Tal­vi­lei­rin sekä Lant­re­kin välil­tä. Kum­paan sä oot tul­los­sa?

Kii­tos täs­tä vii­kos­ta myös ahke­ril­le strii­baa­jil­le: felt­te­ri 313, Imma­pest ja Venla.s‑89! Aina ilo lukea raport­te­ja jois­ta tulee sel­väk­si että lähe­tet­ty mats­ku menee oikei­siin paik­koi­hi­ni. 🙂

 

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW