BLOGI: Digiprofiileja discordissa

Heheip!

Tämä viik­ko strii­bas­sa on men­nyt minun osal­ta­ni muka­vas­ti, sil­lä apu­kä­si­nä strii­ban yllä­pi­dos­sa on tou­hun­nut tet­ti­läi­nen Tami. Tami on joi­ta­kin raport­te­ja keren­nyt pis­teyt­tä­mään ja osal­lis­tui myös eili­seen Discor­diin.

Discordissa täl­lä vii­kol­la puhut­tiin tie­to­tur­va­sei­kois­ta ja digi­pro­fii­leis­ta. Haas­toin siel­lä osal­lis­tu­jia, kuten haas­tan nyt myös sut sel­vit­tä­mään oman digi­pro­fii­li­si täs­tä Sit­ran tes­tis­tä. Rapor­toip­pa tulok­se­si Surpri­se-Taskiin ja ker­ro samal­la mitä ajat­te­lit tes­tis­tä. Oli­ko help­po­ja jut­tu­ja vai pal­jon uut­ta asi­aa? 5 pojoa tar­jol­la! Jos tee­ma kiin­nos­taa enem­män­kin niin täs­sä löy­tyy kyse­lyn oikeat vas­tauk­set ja täs­sä lisää blo­gia aihees­ta. Discord kes­kus­te­lu­jen aii­ka­na samaan sys­syyn Hem­mu­liX innos­tui jaka­maan vink­ke­jään googlen mai­nos­ten pois pääl­tä otta­mi­seen, sala­sa­na­ge­ne­raat­to­rei­hin ja mui­hin näp­pä­riin vink­ke­rei­hin. Nii­tä voi käy­dä selai­le­mas­sa strii­ban ryh­mäs­tä. 

Vii­kon strii­baa­ja­na on pak­ko mai­ni­ta Imma­pest, joka on tykit­tä­nyt Kamaa Somes­sa -teh­tä­viä hiu­keal­la tah­dil­la! Ei mene enää kau­aa kun kaik­ki kou­lu­tuk­sen teh­tä­vät on häl­lä teh­ny­nä, ja rapiat 100 pis­tet­tä odot­taa maa­lis­sa. Mai­nio start­ti vuo­den alkuun. Kuvis­ta täs­sä blo­gis­sa vas­taa ensin Kisu­liu ja alem­mas­ta Juma­la!

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW