BLOGI: Striibailtavaa kotona!

Täl­lä vii­kol­la pää­sin vii­mein käy­mään toi­mis­tol­la ja rus­ta­sin kasaan iii­son kasan kir­jei­tä. Sil­lä välin kun odo­tat­te mate­ri­aa­lia kotiin saa­pu­vak­si, pää­tin teh­dä tän­ne blo­giin pie­nen nos­ton muu­ta­mas­ta Street Tea­min teh­tä­väs­tä, mitä voi suo­rit­taa karan­tee­ni­tee­mai­ses­ti kotoa. Alo­te­taan kui­ten­kin ensin niin hie­noll­la Ila­rin rapor­toi­mal­la kuval­la!

 

 

Kou­lu­hom­me­lei­ta (max 15p)

Monet teis­tä var­mas­ti teke­vät kou­lu­teh­tä­viä etä­nä kotoa käsin. Joku teh­tä­vä niis­tä saat­taa olla myös sel­lai­nen, jos­sa pää­set itse vai­kut­ta­maan aihee­seen tai mis­tä kir­joi­tat. Ota aiheek­si esi­mer­kik­si huu­meet, vapaa­eh­tois­työ, YAD tai Street Team ja saat kak­si kär­päs­tä yhdel­lä iskul­la.

 

Haas­ta van­hem­pa­si (max 15p)

Nyt kun ker­ran kaik­ki ollaan koto­na, eikä kans­sa­käy­mi­sel­tä voi vält­tyä, otap­pa jon­kun lähei­sen aikui­sen kans­sa puheek­si huu­meet. Tär­ke­ää ei ole tie­tää huu­meis­ta kaik­kea, mut­ta se että aihees­ta pys­ty­tään puhu­maan on jo todel­la hie­noa.

 

Vii­kon väi­te (max 75p)

Täs­sä tar­jol­la vähän isom­pi pro­jek­ti. Teh­tä­vän kuvauk­ses­ta löy­dät lin­kin You­tu­be­lis­taan, jos­sa sun teh­tä­vä­nä­si on kat­soa videoi­ta ja kom­men­toi­da videon alle mie­li­pi­tee­si väit­tees­tä. Huo­lel­li­ses­ti kaik­kiin vas­taa­mal­la luvas­sa on ihan äly­tön nip­pu pis­tei­tä.

 

Kamaa Somes­sa (max 200p)

Teke­mäl­lä kaik­ki Kamaa Somes­sa ‑kou­lu­tuk­sen teh­tä­vät haas­teen mukai­ses­ti kol­men kuu­kau­den sisäl­lä tie­naa sul­le val­ta­vas­ti pis­tei­tä, tie­toa ja lisäk­si teke­mis­tä hil­jai­siin iltoi­hin. Kamaa Somes­sa teh­tä­vät toi­mi­vat muis­ta teh­tä­vis­tä eri taval­la niin, että ne täy­tyy suo­rit­taa jär­jes­tyk­ses­sä. Kun ensim­mäi­nen teh­tä­vä on teh­ty ja olen hyväk­sy­nyt sen, pää­set seu­raa­vaan teh­tä­vään ja niin edel­leen. Lopus­sa sua pis­tei­den lisäk­si odot­taa todis­tus käy­dys­tä kou­lu­tuk­ses­ta.

 

Mikä ihmeen YAD (15p), Tour Jumi­puis­to (10p), Tour Kannabis.eu (10p)

Kol­me kovaa saman tyyp­pis­tä teh­tä­vää, jos­sa tut­kai­let eri net­ti­si­vu­ja ja etsit vas­tauk­sia kysy­myk­siin. Saat­taa sisäl­tää myös omaa poh­din­taa, niin­kuin meil­lä YADis­sa on tapa­na. ?

 

Näi­den lisäk­si teh­tä­vä­lis­tal­ta löy­tyy hyvä nip­pu eri­lai­sia kyse­lyi­tä taus­ta­tie­dois­ta palaut­tee­seen, link­kien jaka­mis­ta sosi­aa­li­seen medi­aan, kan­nan­ot­toa eri­lai­siin tee­moi­hin sekä jotain kir­jo­jen, elo­ku­vien sekä musii­kin ystä­vil­le. Mut­ta jätän nii­hin tutus­tu­mi­sen tei­dän har­teil­le.

 

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW