BLOGI: Optisia harhoja

Men­nyt viik­ko on ollut oman­lai­sen­sa opti­nen har­ha. Ensin­nä­kin sil­lä, että nimi­merk­ki opti­nen­har­ha teki aivan ÄLYTTÖMÄN raport­tis­päm­min ja heit­ti itsen­sä ker­ral­la kuu­kau­den TOP1. Sii­nä todis­tet­ta kuin­ka pis­tei­tä voi kerä­tä ison potin pois­tu­mat­ta koto­aan juu­ri ollen­kaan.  Äkki­sel­tään kun las­kin opti­sen pro­fii­lis­ta, niin siel­lä näkyi 32 hyväk­syt­tyä teh­tä­vää kym­me­nen päi­vän sisään. Sii­tä tavoi­tet­ta. 😀

Toi­nen opti­nen har­ha täl­le vii­kol­le tapah­tui kes­ki­vii­kon Discor­dis­sa, kun poru­kal­la men­tiin kier­tä­mään vir­tu­aa­li­ses­ti museois­sa, ja lin­kat­tiin siel­tä kuvia chat­tiin kes­kus­tel­ta­vik­si. Mah­ta­vaa että museoil­la on käy­tös­sä täm­möi­nen mah­dol­li­suus. ? Löy­det­tiin mm. sukel­lus­ve­nei­tä, pai­na­jais­mai­sia nuk­ke­ja ja nor­su.

Eikä sii­nä vie­lä kaik­ki, juu­ri saa­ma­ni tie­don mukaan Street Tea­min teh­tä­vä­lis­taan on juu­ri ilmes­ty­nyt uusi Täs­mäis­ku -teh­tä­vä. Täl­lä ker­taa halut­tai­siin tie­toa ja mie­li­pi­tei­tä teil­tä liit­tyen media­kas­va­tuk­seen ja net­ti­kiusaa­mi­seen. Tär­kei­tä jut­tu­ja, sil­lä vas­taus­ten perus­teel­la pyri­tään saa­maan käyn­tiin han­ke jos­sa kehi­tel­täi­siin kei­no­ja puut­tua näi­hin. Eli hopi­ho­pi äkkiä 10 pojoa kerää­mään ja paran­ta­maan samal­la maa­il­maa!! 

Hei­te­tääm­pä vie­lä lop­puun pie­ni Surpri­se-Task: tar­roit­ta­kaa, yadit­ta­kaa, kel­ta-mus­tais­ta­kaa pää­siäi­sen aika­na pää­siäis­mu­nia ja rapor­toi­kaa nii­tä! 3–10 pis­tet­tä kuvis­ta!!!

Blo­gin kuvis­ta kii­tos jär­jes­tyk­ses­sä: Jonukka04 sekä Ila­ri !

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW