BLOGI: 419 etkot

19.4. lähe­nee jäl­leen ja päi­vän kun­niak­si YADil­la on tuu­tat­tu kan­na­bis­tie­toa ja aja­tus­ten herät­te­lyä ympä­ri inter­net­tiä. Tänä vuon­na tee­mak­si väis­tä­mät­tä­kin osit­tain osuu koro­na­na aiheut­ta­mat vai­ku­tuk­set. Huu­mei­den saa­mi­nen voi olla tänä jak­so­na vai­keam­paa, ja monet jou­tu­vat kamp­pai­le­maan riip­pu­vuuk­sien kans­sa vie­lä entis­tä enem­män. YADin sivuil­le on jo aikai­sem­min kerät­ty eri­lai­sia paik­ko­ja jos­ta saa­da tukea ja ohjei­ta ver­kos­sa koro­nae­pi­de­mian ajal­le, ja nyt uusim­mas­sa kir­joi­tuk­ses­sa pai­no­tus­ta koh­den­ne­taan kan­na­bik­seen. Käy­kää luke­mas­sa aina­kin ”Koro­na ajan eris­täy­ty­mi­nen tar­jo­aa kan­na­bis­ta käyt­tä­väl­le mah­dol­li­suu­den käy­tön vähen­tä­mi­seen” sekä selail­kaa hie­man yad.fi/419 ‑sivu­ja, jos­ta läy­tyy kan­nan­ot­toa ja jär­jes­töm­me päih­de­po­liit­ti­sia lin­jauk­sia vie­lä enem­pi. Jaka­kaa jum­paa kum­paa tai molem­pia sosi­aa­li­ses­sa medias­sa tai omis­sa ver­kos­tois­san­ne, ja saat rapor­til­la Surpri­se-Taskista 4 pis­tet­tä per eri media / foo­ru­mi mis­sä noi­ta jaat. Go-go!

Street Tea­min yllä­pi­toon täl­lä vii­kol­la on kuu­lu­nut pos­tin lähet­tä­mis­tä (mats­kua tulos­sa!!), Minec­raft pee­loi­lua sekä Discor­dis­sa höpöt­te­lyä. Pal­jon ker­ke­si tapah­tua vaik­ka pää­siäi­sen jäl­jil­ta työ­viik­ko oli­kin lyhyem­pi. Tors­tai­na kaap­pa­sin YAD:n Ins­ta­gra­min ja späm­min stoo­rit täy­teen mun työ­päi­väs­tä. Oli iha haus­kaa, pitää jos­kus kehi­tel­lä lisää vas­taa­vaa mui­hin­kin pro­fii­lei­hin.

Uusim­paan Täs­mäis­ku -teh­tä­vään on muu­ta­ma raport­ti jo keren­nyt tul­la, mut­ta lisää vie­lä kai­va­taan. Teh­tä­vä on auki vain tie­tyn ajan joten ethän mis­saa help­poa 10 pis­tet­tä. ?

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW