BLOGI: Polkupyörillä voittoon tai kävellen Mordoriin

Kesän klas­sik­ko­teh­tä­vä Fil­la­ri­ke­sä avau­tui juu­ri, mut­ta sen kave­rik­si täl­lä­ker­taa myös vaih­toeh­to­na on tar­jol­la teh­tä­vä Käve­ly­reis­su Mor­do­riinEli nyt myös me, jot­ka emme niin pol­ku­pyö­ri­lys­tä innos­tu, voim­me osal­lis­tua kesäl­lä liik­ku­mi­seen toi­sel­la tapaa. Molem­mis­sa teh­tä­vis­sä siis rekis­te­röi­dy­tään verk­ko­si­vul­le ja mer­ka­taan manu­aa­li­ses­ti kul­jet­tu­ja kilo­met­re­jä. Fil­la­ri­ke­sässä pää­set liit­ty­mään YAD:n tii­miin ja näet myös mui­den Yadi­lais­ten sekä koko tii­min yhteen­las­ke­tut kilo­met­rit. Kyses­sä on siis kisa, jota strii­ba­lais­ten avul­la ei voi­da hävi­tä. Mor­do­ri taas on vähem­män kil­pai­lul­li­nen, mut­ta aina­kin puo­let seik­kai­lun­ha­lui­sem­pi pro­jek­ti. Tuo­mio­vuo­rel­le Kon­nus­ta on kul­jet­ta­va­na rapiat 2870.99 kilo­met­riä, joten nyt on oiva aika paka­ta reput ja läh­teä seik­kai­le­maan. Jos Mor­dor ja muut viit­tauk­set mene­vät ohi etkä ymmär­rä mis­tä puhu­taan, onkin jo hyvä aika kat­soa Taru Soru­mus­ten Her­ras­ta tri­lo­gia. Vaih­toeh­toi­ses­ti You­tu­bes­ta löy­tyy 1993 vuon­na toteu­tet­tu suo­ma­lai­nen elo­ku­va “Hobi­tit” samas­ta tari­nas­ta, joka on vähin­tään tun­net­tua mega­hit­tiä vas­taa­va mes­ta­ri­teos. …

Tämän vii­kon Ins­ta­gra­mis­sa on pyö­ri­nyt pie­ni mark­ki­noin­ti Street Tea­mis­ta, jon­ka seu­rauk­se­na odo­te­tus­ti on ollut myös kii­tet­tä­väs­ti uusien tyyp­pien lii­keh­din­tää sivuil­la. Ter­ve­tu­loa kai­kil­le uusil­le! Mut­ta jot­ta ei anne­ta hyvän hön­gän lop­pua, lai­te­taas tähän vie­lä Surpri­se-Taskjaa omaan IG stoo­riin Street Tea­min päi­vi­tys = 4p. Alla vie­lä kuva oikeas­ta kuvas­ta!

Raport­te­ja on kulu­nee­na viik­ko­na tul­lut pal­jon hyviä, mut­ta mie­leen­pai­nu­vim­mat strii­baa­jat nyt oli­vat opti­nen­har­ha sekä dmn. Molem­mil­ta tuli vii­kon aika­na rei­lus­ti eri­lai­sia rap­so­ja eri teh­tä­viin. Mäl­li mous­se taas ansait­see mai­nin­nan vii­kon kuva­ma­te­ri­aa­lis­ta.

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW