BLOGI: Maanantai. Piste.

Hei­pä­hei! Blo­gia näin myö­häs­sä omi­tui­ses­ti maa­nan­tai­na sil­lä vii­me vii­kon lop­pu tuli pyö­rit­tyä Tam­pe­reen suun­nil­la kir­ja­julk­ka­reil­la. Vii­kon­lop­pu­na yri­tin kir­joi­tel­la mut­ta Street Tea­min sivut oli­vat kaa­tu­neet. Toi­vot­ta­vas­ti se ei keren­nyt hait­taa­maan tei­dän strii­bai­lu­ja.

 Julk­ka­rei­den kir­ja kul­kee nimel­lä Koke­muk­sia kan­na­bik­ses­ta / Ker­to­muk­sia elä­mäs­tä ja se löy­tyy myös ilmai­sek­si luet­ta­vis­sa kannabis.eu sivuil­ta. Jos koke­muk­set lai­das­ta lai­taan kan­na­bik­ses­ta kiin­nos­taa niin sii­tä­pä sul­le hyvä kir­ja­vink­ki!

 

Vii­me vii­kol­la sul­jet­tiin Fil­la­ri­ke­sä teh­tä­vä sekä Käve­ry­reis­su Mor­do­riin. Vii­me het­kel­lä näp­pä­räs­ti pyö­räi­lys­tä ker­ke­si­kin pis­teet vie­lä nap­paa­maan Jehu-92. Uusia raport­te­ja Täs­mäis­kui­hin on tul­lut hyväl­lä tah­dil­la mikä läm­mit­tää kovas­ti miel­tä. 

Täl­lä vii­kol­la olen muu­ten Discor­dei­le­mas­sa niin kes­ki­viik­ko­na kuin per­jan­tai­na joten tul­kaa­han moik­kaa­maan!! 🙂

-Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW