BLOGI: Miitin eri olomuodot

Street Tea­min miit­ti jär­jes­te­tään 13.–15.11.

Mut­ta tapah­tuu­ko se Jyväs­ky­läs­sä vai­ko etä­nä? Oli­sit­ko osal­lis­tu­mas­sa jum­paan kum­paan? Nyt on tilai­suus vai­kut­taa. Haluk­kuu­den voi hui­ka­ta mul­le vies­til­lä mis­sä somes­sa vaan. Perin­tei­ses­ti miit­tei­hin ei ole kym­men­tä osal­lis­tu­jaa tul­lut, mut­ta se vaa­ti­si kui­ten­kin monen ihmi­sen mat­kus­ta­mis­ta ympä­ri ämpä­ri. Ja sit­ten tie­tys­ti se että jos kukaan ei miit­tiin fyy­si­se­nä tule niin ei sitä myös­kään jär­jes­te­tä. Kirot­tu koro­na! Lyön mii­tin luk­koon ensi­vii­kol­la.

Men­nyt viik­ko strii­ban yllä­pi­dos­sa meni jota­kuin­kin niin, että jos­tain syys­tä säh­kö­pos­ti päät­ti heit­tää kaik­ki uudet rapor­tit ja mate­ri­aa­li­pyyn­nöt ros­ka­ko­riin. Ker­ke­sin jo het­ken äimää­mään että mis­sä kaik­ki mate­ri­aa­li­pyyn­nöt oikein ovat mut­ta onnek­si kek­sin tar­kas­taa… Täs­tä joh­tu­nee­na pie­ni vii­ve lähe­te­tys­sä mats­kus­sa! Nyt ovat kui­ten­kin kaik­ki mat­kal­la.

Vii­kon aktii­vi­sim­pa­na strii­baa­ja­na toi­mi täl­lä ker­taa saek­ki joka tuup­pa­si älyt­tö­män mää­rän raport­te­ja yhden päi­vän aika­na. En ole edes keren­nyt tar­kis­ta­maan nii­tä kaik­kia vie­lä tätä blo­gia kir­joit­taes­sa. Kat­son ne ihan just!!! Kuva taas tulee Felt­te­ri 313:n rapor­teis­ta

- Tane­li / Street Team Crew -

PS: Oot­han jo huo­man­nu Vuo­den vapaa­eh­toi­nen 2020 äänes­tyk­sen? Eri­ka voit­toon!

YAD Street Team

FREE
VIEW