BLOGI: T‑paitoja ja peliviikonloppu

Street Team viet­ti etä­miit­tiä 13.–15.11. YAD:n Discor­dis­sa. Muka­na mei­nin­gis­sä vii­kon­lo­pun aika­na yhteen­sä mei­tä osal­lis­tu­jia oli 11 kap­pa­let­ta. Vii­kon­lop­pu aloi­tet­tiin teke­mäl­lä mee­me­jä itses­täm­me tutus­tu­mi­sen mer­keis­sä ja illat jat­kui­vat eri pele­jen mer­keis­sä. Peli­lis­tal­la eri päi­vil­le oli­vat Jack­box Par­ty, Among Us sekä Use Your Words. Eli pal­jon sanoil­la lei­kit­te­lyä, huo­no­ja vit­se­jä sekä upea uusi t‑paitamallisto. Kon­sep­ti­na tämän tyyp­pi­nen toi­min­ta oli help­poa ja haus­kaa joten tätä var­mas­ti tul­laan teke­mään uudes­taan. Mut­ta mii­tin lisäk­si eikä sen kor­vaa­ja­na. 

Pelis­sä siis ensin jokai­nen piir­si muu­ta­man kuvan, jon­ka jäl­keen kek­sit­tiin kasa slo­ga­nei­ta joi­ta sit­ten yhdis­tel­tiin par­haim­paan mah­dol­li­seen muo­toon ja lop­pu­tu­lok­set ovat täyt­tä tai­det­ta. 
Vaik­ka kaa­mos lipuu yllem­me, Street Tea­mis­sa se on näyt­täy­ty­nyt vähem­män masen­ta­va­na ja teh­tä­vien teko on ollut muka­van aktii­vis­ta. Var­sin­kin mei­dän Discor­dis­sa on ollut hyvä ja yhtei­söl­li­nen mei­nin­ki. Lop­puun vie­lä kuva Felt­te­ri 313:lta!

— Tane­li / Street Team Crew -
 

YAD Street Team

FREE
VIEW