BLOGI: Mysteerijuu!

Täl­lä vii­kol­la Street Tea­min yllä­pi­don yllät­ti mys­tee­ri­hen­ki­lö! Mys­tee­ri­mies oli muka­na myös mys­te­roi­mas­sa kes­ki­vii­kon Discor­dis­sa. Mut­ta jot­ta mys­tee­ri mak­si­moi­daan, en aio ker­toa sii­tä täs­sä blo­gis­sa sen enem­pää. Hän saa tul­la raot­ta­maan tätä arvoi­tuk­sel­lis­ta ver­hoa ensi­vii­kol­la ihan itse! 

Yllä­pi­don viik­ko on men­ny mm. kir­joit­taes­sa teks­te­jä YADin jäsen­leh­teen Yadi­lai­see sekä pis­teyt­täes­sä hui­se­ja raport­te­ja. Jäsen­leh­ti ilmes­tyy 4 ker­taa vuo­des­sa ja sen saa kotiin­sa fyy­si­se­nä mak­sa­mal­la YADin jäsen­mak­sun. Eri­tyi­ses­ti vii­me­ai­ko­jen rapor­teis­sa on nous­sut usein esiin nimi jul­le­juu, joka jakoi kai­ken mate­ri­aa­lin saman­tien eteen­päin pos­tis­ta ne saa­des­saan.

Onnek­si hän ja moni muu­kin on tilan­nut mats­kua sit­tem­min lisää ja lisää, sil­lä kes­ki­viik­ko­na kun olin toi­mis­tol­la kir­jei­tä pak­kaa­mas­sa, nii­tä oli kerään­ty­nyt niin pal­jon etten keren­nyt vie­lä hoi­taa nii­tä kaik­kia. Pahoit­te­lut siis että osal­la teis­tä kes­tää hitusen kau­em­min! Pos­ti­pa­te kui­ten­kin reh­kii reip­paas­ti ja lopul­ta kaik­ki löy­tä­vät kotiin. 

Kuvis­ta kii­tos tänään Jonnukka04 sekä jul­le­juu

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW