BLOGI: Huumeita valkokankaalla — kooste

Tänään blo­gis­sa uppou­du­taan teh­tä­vään Huu­mei­ta val­ko­kan­kaal­la ja ääneen pääs­te­tään TEIDÄT. Etsit­kö uut­ta kat­sot­ta­vaa tel­kus­ta? Täs­tä vii­mei­sim­mät kuu­mat vin­kit!! 😀

- Tane­li / Street Team Crew -

 

 

(Kuva: JuMe)

 

“Moro! Oon kat­tel­lu rei­lu muu­ta­man jak­son How To Sell Drugs Onli­ne, ja annan nyt oman mie­li­pi­tee­ni:

  Sar­jan idea on minun sil­mis­sä­ni se, että syr­jään­ty­neem­män duo­po­ru­kan toi­nen osa­puo­li Moritz siir­tyy pimeem­piin kaup­poi­hin, jot­ta sai­si tyt­töys­tä­vän­sä takai­sin mus­ta­suk­kai­suu­den ja mui­den tun­tei­den val­taa­ma­na. Hän onnis­tuu saa­maan itsen­sä, jos­kus myös muut­kin pulaan, jos­kus pahem­paan. 
  Mun mie­les­tä huu­mei­den käyt­tö ei oo ees kokei­lu­mie­les­sä ok, mut­ta sar­ja on itses­sään mie­len­kiin­toi­nen- sitä en kiel­lä. Se, että läh­tee huu­me­bis­nek­siin vain sik­si, että halu­aa exän­sä takai­sin (sekä rahaa?) on mun mie­les­tä aika jär­je­tön­tä. Jos ker­ta ollaan lukioi­käi­siä, eikö jär­keä pitäi­si olla pääs­sä sen ver­ta, että taju­aa, mihin itten­sä on aja­mas­sa tol­la menol­la.
  Har­mil­lis­ta, että täl­lais­ta tapah­tuu myös todel­li­suu­des­sa. Jot­kut sor­tuu huu­mei­siin kokei­lus­ta, jot­kut taas muis­ta syis­tä. Huu­me­bis­nes toki tuot­taa kas­vat­ta­jil­le ja myy­jil­le rahaa, mut­ta eikö­hän nii­tä jär­ke­väm­piä kei­no­ja ole tar­jol­la.
  
TIIVISTELMÄ:

Sar­ja on itses­sään todel­la mie­len­kiin­toi­nen ja sii­tä oppii, mitä voi tapah­tua jos osal­lis­tuu sivu­ku­ja­toi­min­taan. Huu­mei­den käyt­tö ei ole okei, sekä sää­lit­tää, että sar­ja on teh­ty tosi­ta­pah­tu­mis­ta. ”

- Samp­puel

 

“Kat­soin sar­jan top boy. Sar­ja ker­too kahes­ta eri jen­gis­tä Lon­toos­sa jot­ka tais­te­le­vat hui­pul­le pää­sys­tä ja hen­kien mene­tys ei siin vai­hees kovin pal­joo pai­na, kovaa kil­pai­luu käy­dään huu­mei­den toi­mit­ta­jis­ta. Oli tosi hyvä sar­ja ootan innol­la kausi 2. Oon myös kat­to­nu top boy: sum­mer­house, Top boy on jat­koa sar­jal­le top boy: sum­mer­house eli top boy: sum­mer­house tuli 2011 ja top boy tuli 2019. Molem­mat hyviä sar­jo­ja!! ”

- jul­le­juu

 

(Kuva: jul­le­juu)

 

“HOW TO SELL DRUGS ONLINE
Pää­hen­ki­lö on nört­ti, joka halu­aa ex-tyt­töys­tä­vän­sä takai­sin, jon­ka takia alkaa myy­mään eks­taa­sia ja yhtäk­kiä hänes­tä tulee yksi suu­rim­mis­ta huu­me­dii­le­reis­tä. Jos­sain vai­hees­sa kama saa huo­no­ja arvos­te­lu­ja ja sii­tä tulee jon­kin­lai­nen las­ku bis­nek­sel­le. Sit­ten hän lait­taa bis­nek­sen lail­li­seen net­tiin ja asiat alka­vat men­nä pie­leen. Sar­ja on mie­les­tä­ni mie­len kiin­toi­nen ja sil­le voi­si tul­la paaaal­jon­kin jat­koa. Sar­jaa kan­nat­taa kas­toa! Kave­ri­ni eivät oikein pitä­neet sar­jas­ta, mut­ta se oli hyvä. ”

- Johansson69

 

“Pel­koa ja inhoa Las Vega­sis­sa on yhteen sanaan tii­vis­tet­ty­nä doku­ment­ti. Pel­koa ja inhoa luo­ki­tel­laan usein kome­dian, draa­man ja avant­gar­den alle, mut­ta kome­dia on elo­ku­vas­sa mus­taa ja satii­ris­ta ja draa­mak­si elo­ku­vaa ei tee vain se, että se käsit­te­lee vaka­via tee­mo­ja. On ennem­min­kin aja­tel­ta­va, että elo­ku­van kome­dial­li­suu­den alla lepää aina tiet­ty tra­ge­dian laki, enem­män­kin draa­man alku­läh­teet, kuin var­si­nai­nen draa­ma. Haus­kal­ta vai­kut­ta­van hul­luu­den alla lepää­vät aina vaka­vat, kaoot­ti­set­kin syyt. Oli­si myös ehdot­to­man vää­rin tii­vis­tää elo­ku­va pel­käk­si huu­me­se­koi­luk­si, vihai­sek­si kohel­luk­sek­si, kun huu­meet ovat vain elo­ku­van kei­no esi­tel­lä uusi näkö­kul­ma elä­mään. Elo­ku­va oli todel­la hyvä!”

- Imma­pest

YAD Street Team

FREE
VIEW