BLOGI: Sairaalaohjelmia Discordissa?

Vii­me­vii­kon blog­gai­lu jäi koko­naan kir­joit­ta­mat­ta, kun onnis­tu­nees­ti vet­ku­tin dead­li­neä ja sit­ten makoi­lin sän­gys­sä pään­sä­rys­sä myö­hem­min. Pahoit­te­lut siis sii­tä ja nyt vede­tään taas (strii­ban teh­tä­viä)! 

Täl­lä vii­kol­la vie­tet­tiin sekä 419 sekä 420 päi­vää. 20.4. on laa­jal­ti tun­net­tu kan­na­bis­päi­vä­nä, johon YAD aika­naan lan­see­ra­si vas­ta­voi­mak­si oman päi­vän­sä 19.4. 419 kuvas­taa sitä het­keä ennen polt­te­lua, mil­loin pää­tös­tä ker­ke­ää vie­lä miet­tiä ja har­ki­ta. Tämä päi­vän kun­niak­si täl­lä vii­kol­la strii­baan pon­nah­ti eri­kois­teh­tä­vä 419 viik­kojos­sa saa pis­tei­tä jaka­mal­la mei­dän 419 net­ti­si­vua eteen­päin somes­sa. Tämä teh­tä­vä hävi­ää ensi maa­nan­tai­na joten otta­kaa­han sii­tä ext­ra­pis­teet irti kun vie­lä ker­keät­te. Sen lisäk­si haus­ka­na sat­tu­ma­na 19.4. on myös tun­net­tu “Bicycle Day“nä, jol­loin ensim­mäi­nen tie­det­ty LSD trip­pi koet­tiin. Mie­len­kiin­toi­nen tari­na, täs­sä jo vuo­sia van­ha YLEN jut­tu aihees­ta jos jota­ku­ta kiin­nos­taa lukea enem­pi. 

Kes­ki­vii­kon Discor­dis­sa on meneil­lään omi­tui­nen tren­di, kun Agsu hou­kut­te­li Vil­le kat­so­maan kans­saan sai­raa­laoh­jel­maa, ja nyt myös Maza on liit­ty­nyt tähän jouk­koon. Minua eivät kyl­lä sii­hen hom­maan saa ja aijon jat­kaa ihan perus puhe­ka­na­val­la päl­lis­te­lyä. Jo aja­tus­kin pii­keis­tä tekee pahaa. Haus­kaa on sil­ti seu­ra­ta kun tou­hu tun­tuu mene­väin aina vaan omi­tui­sem­mak­si… Alla ole­vas­ta kuvas­ta kii­tos möl­li, ja sit­ten aika­mat­kus­te­taan­kin kes­ki­viik­koon ja pääs­te­tään Vil­le ääneen. –>

- Tane­li / Steet Team Crew -

 

Tänään ollaan oltu perus­hom­mien paris­sa, eli tei­dän teh­tä­viä pis­tey­tet­ty ja mate­ri­aa­li­pyyn­töi­hin vas­tat­tu pak­suin kir­jein. Kulu­neel­la vii­kol­la ollaan­kin saa­tu usei­ta uusia strii­ba­lai­sia kuten RAKSU joka on dises­sä aktii­vi­ses­ti jutel­lut sekä Hen­nu­li, Razze, eez­me­ral­da ja Sos­su-Anni jot­ka ovat ansioi­tu­neet jo teh­tä­vien palau­tuk­sis­sa ja mate­ri­aa­li­pyyn­nöis­sä. Ter­ve­tu­loa rem­miin kaik­ki uudet strii­bai­li­jat! Tane­li kävi tänään lää­kä­ris­sä ja otin hänes­tä kuvan YADin toi­mis­tol­la:

Onko Irme­lis­tä havain­toa?

- Vil­le / Street Team Crew -

 

 

YAD Street Team

FREE
VIEW