BLOGI: Sarjakriitikko Ville!

Intou­duin vii­me vii­kon Nar­ko­ma­nia dok­ka­rin kat­so­mi­ses­ta ja sii­tä teh­dyis­tä rapor­teis­ta niin pal­jon, että intou­duin ehdot­ta­maan että yllä­pi­to­to­ve­ri­ni Vil­le voi­si kir­joit­taa pie­nen arvos­te­lun Brea­king Badis­ta. Olen jo useam­paan ker­taan kuul­lut hänen suus­taan kuin­ka sar­ja on hänen lemp­pa­rin­sa ja hän on kat­so­nut sen mil­joo­na ker­taa joten häl­lä var­mas­ti oli­si sii­tä sanot­ta­vaa. Ja mikä sat­tu­ma, vaik­ka BB onkin fik­tio­ta niin huu­meet ovat sii­nä isos­sa osas­sa tari­naa. Ja Vil­le­hän tart­tui syö­tis­tä kiin­ni joten empä itse tari­noi tähän sen enem­pää. Hyviä kesä­ke­le­jä kai­kil­le!! Kuvis­ta kii­tos jär­jes­tyk­ses­sä: Samu­muk­sis sekä Möl­li.

- Tane­li / Street Team Crew -

 

 

Täl­lä vii­kol­la on tul­lut vähem­män teh­tä­vien palau­tuk­sia kuin vii­me vii­kol­la. Aurin­ko on teh­nyt paluun pit­kän loman­sa jäl­keen, joten var­mas­ti se on teh­nyt osan­sa. Itse­kin olen innos­tu­nut käy­mään useam­min pit­kil­lä käve­ly­len­keil­lä hyvien kelien takia, ja jopa alka­nut miet­tiä paluu­ta van­ho­jen har­ras­tuk­sien pariin. Eli pyö­räi­ly ja kalas­tus oli­si kysees­sä, ja olen­kin vir­ve­lien hin­to­ja jo netis­tä kuu­mei­ses­ti kat­sel­lut.

 

Brea­king bad arvio:

Brea­king bad on rikos­draa­ma­sar­ja joka ker­too Wal­ter Whi­tes­tä, tui­ki taval­li­ses­ta per­heel­li­ses­tä kemian opet­ta­jas­ta, joka saa kuul­la sai­ras­ta­van­sa keuh­ko­syö­pää. Kuul­les­saan hänel­lä ole­van elin­ai­kaa 2 vuot­ta jos tuu­ri käy, hän halu­aa jät­tää per­heel­leen riit­tä­väs­ti rahaa perin­tö­nä mut­ta luo­kan opet­ta­jan pal­kal­la se ei tule onnis­tu­maan. Lopul­ta hän päät­tää­kin alkaa val­mis­ta­maan metam­fe­ta­mii­nia käyt­täen tie­tä­mys­tään kemias­ta hyö­dyk­si. Brea­king bad näyt­tää uskot­ta­vas­ti kuin­ka ihmi­nen voi muut­tua nor­maa­lia per­hear­kea viet­tä­väs­tä hen­ki­lös­tä hir­viök­si mel­kein huo­maa­mat­ta. Wal­te­rin pää­tök­sien taus­tal­la pii­le­vät moti­vaa­tiot ovat var­sin­kin alkuun ymmär­ret­tä­viä, mut­ta sar­jan ede­tes­sä hän tekee aina toi­nen tois­taan häi­käi­le­mät­tö­mäm­piä rat­kai­su­ja ja hän hitaas­ti lipuu pahuu­teen. Jos et ole vie­lä näh­nyt Brea­king badia, suo­sit­te­len ehdot­to­mas­ti kokei­le­maan. Sar­ja on täyn­nä hyvin kir­joi­tet­tu­ja ja näy­tel­ty­jä hah­mo­ja. Toi­si­naan Brea­king bad voi olla todel­la hidas­tem­poi­nen mut­ta tari­naa vie­dään aina eteen­päin minuut­tia­kaan haas­kaa­mat­ta.

- Vil­le / Street Team Crew -

 

YAD Street Team

FREE
VIEW