BLOGI: Yrtit itää!!

Tämä viik­ko on yllä­pi­don puo­lel­la men­nyt pit­käl­ti sai­ras­taes­sa, niin Tane­lin kuin Jani­kan­kin puo­les­ta. Fluns­saa tun­tuu ole­van siis liik­keel­lä joten olkaa muut­kin varo­vai­sia! Sitä innos­tuu vähän läm­pi­mim­mis­tä keleis­tä jos­kus tur­han hel­pos­ti ja unoh­taa että se kesä ei oikeas­ti ihan vie­lä ole tääl­lä. 😀 Täs­tä joh­tuen myös mats­kua on liik­ku­nut vähän vähem­män mut­ta ensi­vii­kol­la pos­ti­te­taan taas kun­nol­la. 

Vii­kon raport­tien koho­koh­ta on ehdot­to­mas­ti ollut Möl­lin saa­vu­tus saa­des­saan Yri­tät edes -teh­tä­vän sie­me­net itä­mään!! Täy­tyy myön­tää, että olin itsek­kin hie­man skep­ti­nen että riit­tää­kö mei­dän D.I.Y. setin mul­lat ja alus­ta kas­va­tuk­seen, mut­ta tämän myö­tä todis­teet sii­hen löy­tyy!!

 

Fil­la­ri­ke­sä on läh­te­nyt myös erin­omai­ses­ti liik­keel­le ja jouk­ku­ee­seen on liit­ty­nyt mukaan jo hyvä liu­ta ihmi­siä. Koi­te­taan pääs­tä täl­lä ker­taa edel­li­siä­kin vuo­sia pidem­mäl­le pol­kien. Rawrx3 on eden­nyt hui­maa vauh­tia Kamaa Somes­sa ‑kou­lu­tus­ta ja tykit­tä­nyt sen ver­ta pis­tei­tä että on kivun­nut kuu­kau­den top lis­tal­la myös jo nel­jän­nek­si. Kes­ki­vii­kon Discordissa meil­lä oli uusia tyyp­pe­jä ja van­ho­ja läp­piä. Eli viik­ko sisäl­ti hyvää set­tiä ker­ta­kaik­ki­aan sai­ras­te­luis­ta riip­pu­mat­ta! :]

 

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW