BLOGI: Kaikki lomailee paitsi mä!

Jyväs­ky­län pää­ma­jas­sa äänee­ni vas­taa vain omien lausei­de­ni kai­ku. Ystä­vä­nä­ni tääl­lä ovat vain kol­kot käy­tä­vät ja ala­ker­ran bän­di­kämp­pien vai­mea pau­hu. Olen yksin. Kaik­ki muu­ta ovat lomal­la.

.. Mut­ta vain tämän vii­kon! Eikä aika onnek­si ole sil­ti tyl­säk­si käy­nyt, kos­ka puu­haa ja hyker­ret­tä­vää riit­tää. Olen ilol­la seu­ran­nut vii­me­vii­kon You­tu­be videon usko­ma­ton­ta tren­daus­ta ja kan­nus­ta­via kom­ment­te­ja. Muka­vaa kun Patun ja mun levot­to­mat jutut tart­tuu. 😀 Street Team Uuti­set ovat vie­lä aika alku­te­ki­jöis­sään, mut­ta joka jak­sol­la opi­taan ja pääs­tään lähem­mäk­si sitä opti­maa­lia teos­ta.

Vii­kon kun­nia­mai­nin­ta menee ehdot­to­mas­ti jäl­leen jul­le­juulle, joka hyvin mää­rä­tie­toi­ses­ti heti kuun vaih­dut­tua rapor­toi täy­det pis­teet niin Uutis­hau­kas­ta kuin Make a memesta. Täs­tä tun­nis­taa Striiba-pro:n! Näyt­tää myös sil­tä että tämän vuo­den TOP5 lis­tan pai­kois­ta tulee lop­pu­vuot­ta koh­ti erit­täin tiuk­ka kisa. Tsemp­piä kai­kil­le! 😀 Alla yksi mee­meis­tä!

 

- Tane­li / Street Team Crew -

 

PS: VIi­me­vii­kon Street Team Uuti­set: https://www.youtube.com/watch?v=x6NWL9JLPT8

YAD Street Team

FREE
VIEW