BLOGI: Hulinata hulinata sulle

Hei­pä­hei!

Edel­li­ses­tä blog­gauk­ses­ta on kulu­nut pie­ni tovi joten en ole var­ma edes mis­tä aloit­taa! Strii­bas­sa on tapah­tu­nut kovas­ti vähän joka suun­nas­sa. Eri­tyi­ses­ti pin­nal­la ovat olleet YAD ‑esi­tel­mät, joi­ta on pidet­ty ympä­ri suo­mea sat­tu­mal­ta samaan aikaan aina­kin Möl­lin, Aadan ja eez­me­ral­dan toi­mes­ta. Kou­lu­hom­me­lei­ta teh­tä­vä kan­nat­taa pitää muil­la­kin mie­les­sä. 😉 Toi­mis­tol­la  taas raken­net­tiin pie­ni ’podcast’ stu­dio ja pääs­tiin­kin tiis­tai­na kuvai­le­maan ja nau­hoit­ta­maan pie­niä pät­kiä eri aiheis­ta vapaa­eh­tois­ten kes­ken. Samaan aikaan taus­tal­la lau­let­tiin syn­ty­mä­päi­vä-lau­lua ja syö­tiin mok­ka­pa­lo­ja.  😀

Sama­na päi­vä­nä Strii­bas­sa aloit­ti har­kas­sa Saa­sa, jos­ta pää­set­te kuu­le­maan ensi­vii­kol­la blo­gin puo­lel­la enem­män. Rapor­teis­sa ja Discor­dis­sa joku on saat­ta­nut pääs­tä hän­tä digi­taa­li­ses­ta tapaan jo täl­lä vii­kol­la. Eli huli­naa on ollut!

YADin Super­vii­kon­lop­pu jär­jes­tet­tiin pari­viik­koa sit­ten, jos­sa oli myös Street Tea­mi sekä Discord yhtei­söm­me hyvin edus­tet­tu­na. Vii­kon­lop­pu­na kehi­tet­tiin tule­vaa YADia, pidet­tiin jär­jes­tön syys­ko­kous, syö­tiin, juos­tiin, seik­kail­tiin, pelail­tiin ja sau­not­tiin. Super‑e keh­key­tyy vie­lä super­teh­tä­viä ja supe­ruu­dis­tuk­sia lop­pu­vuo­del­le.

Blog­gauk­sen kuvan rapor­toi Möl­li. Möl­li muu­ten pää­tyi YADin hal­li­tuk­seen. Siis­tii!

- Tane­li / Street Team Crew -

 

 

YAD Street Team

FREE
VIEW