BLOGI: Vuoden vika Discord ja tulevan diskurssi

Eilen vie­tet­tiin vuo­den 2022 vii­meis­tä Discord-chat­tia. Koko vuo­den cha­tit tii­vis­tet­tiin niin, että jokai­nen pai­kal­lao­li­jat kuvai­li­vat YADin Discor­dia täl­tä vuo­del­ta kol­mel­la sanal­la, ja lop­pu­tu­le­mak­si muo­vau­tui tämä ken­kä:

Kyl­lä valah­taa digi­taa­li­nen kyy­nel pik­se­li­sil­mä­kul­maan kun miet­tii taas men­nyt­tä vuot­ta. Kii­tos teil­le kai­kil­le aktii­veil­le ja satun­nai­sil­le kuu­ma­lin­jai­li­joil­le! <3 Ensi vuon­na Discor­diin on luvas­sa joi­ta­kin raken­teel­li­sia muu­tok­sia, kun Iidan roo­li ja työ­pa­nos kes­ki­vii­kon puli­noi­hin vähe­nee (</3) ja mode­raat­to­rien työn­ku­vaa tul­laan kehit­tä­mään ja muok­kaa­maan. Kysees­sä on siis uusia vapaa­eh­tois­työn mah­dol­li­suuk­sia ja luvas­sa uuden­lais­ta kou­lu­tus­ta ver­kos­sa vai­kut­ta­mi­seen. Oon aika innois­sa­ni. Täs­tä lisää sit­ten lomai­lu­jen jäl­keen!

 

Ensim­mäi­nen YADin uuden pro­duk­tion podcast jul­kais­tiin You­tu­been täl­lä vii­kol­la ja lisää on luvas­sa vii­kot­tain. Ota siis YADcast hal­tuun tubes­ta.

Kek­sit­tiin myös uusia tar­rai­dea!! Täs­sä ensim­mäi­nen ver­sio nopeas­ti Can­val­la tai­teil­tu­na, mut­ta tot­ta­kai sii­tä pitää teh­dä unii­kim­man näköi­nen ilman val­mii­ta kuvia käyt­täen. 😀

Kuu­kau­den alun ahke­ram­pia strii­bai­li­joi­ta ovat olleet muru, eez­me­ral­da, Möl­li, Aada ja Johanna_Johku! Vie­lä jou­lu­kuu jäl­jel­lä lop­pu­vuot­ta GO-GO-GO-GO-GO!!!

- Tane­li / Street Team Crew -

 

PS: Street Tea­min yllä­pi­to jää lomal­le ensi­vii­kon jäl­keen, eli nyt kan­nat­taa tila­ta lop­pu­vuo­den mats­kut!

PSS: En tiiä mitä dis­kurs­si tar­kot­taa.

YAD Street Team

FREE
VIEW