BLOGI: HemmuliX on syrjäytetty ja IG kaapattu!?!?!?!

Mut­ta onnek­si se kaap­pa­si­kin omaan osaa­vaan huo­maan­sa mei­dän eez­me­ral­da. Ezzi kork­ka­si täten uusim­man teh­tä­vän ja näyt­tää hyvin esi­mer­kil­lä mm. mitä tämän teh­tä­vän tii­moil­ta on mah­dol­lis­ta pos­tail­la.

Ansai­tus­ti yksi pos­tauk­sis­ta juh­lii his­to­rial­lis­ta het­keä kun Hem­mu­liX on syr­jäy­tet­ty KAIKKIEN AIKOJEN TOP 1 pai­kal­taan ja eez­me­ral­da on saa­vut­ta­nut mah­dot­to­man! Nyt eze puhuu elä­köi­ty­mi­ses­tä, mut­ta kuin­ka käy jos Hem­mu­li täs­tä pro­vo­soi­tu­nee­na palaa­kin itse aktii­vi­suu­teen ja ottaa #1 pai­kan takai­sin?? JÄNNITTÄVIÄ KÄÄNTEITÄ.

Tätä asi­aa Discor­din kes­ki­viik­ko cha­tis­sä pui­des­sam­me sat­tui vie­lä niin, että Hem­mu­liXil­la oli strii­mi pääl­lä Twitc­his­sä, joten hänen reak­tion­sa ikuis­tui ikui­ses­ti myös kame­ral­le. 😀

https://www.twitch.tv/videos/1792470864

https://www.twitch.tv/videos/1792470863

 

Näi­den lisäk­si Strii­ban kevät­päi­vi­tys on tääl­lä: Yrti­tä edes sekä Katu­luu­ta… eiku katu­lii­tu – teh­tä­vät ovat jäl­leen auki. Eli kir­je­kuo­ret tar­ro­jen lisäk­si täyn­nä katu­lii­tu­ja sekä mul­taa lähiai­koi­na. Tilaas mats­kut aina­kin yrti­tyk­seen niin pää­set aloit­ta­maan seson­gin aika­na.

Sekä You­tu­bes­ta löy­tyy uusin Yadcas­tin jak­so: https://www.youtube.com/watch?v=D4wVvUX2V8I

 

- Tane­li / Street Team Crew –

 

ps.

YAD Street Team

FREE
VIEW