Blogi: Kesää kohti!

Moi kaik­ki iha­nat Strii­baa­jat, Saa­sa tääl­lä taas kir­joit­te­lee pit­käs­tä aikaa 🙂

Ja mitäs ihmet­tä mä tääl­lä taas kir­joit­te­len..? No sitä­pä ihmet­tä, että mun har­kan loput­tua hel­mi­kuun lopus­sa Verk­ko­vai­kut­ta­ja ‑kou­lu­tuk­seen, eipä men­nyt kovin­kaan kau­aa, kun pala­sin kuvioi­hin har­kan jäl­keen… Nimit­täin vapaa­eh­tois­työn koor­di­naat­to­ri­na! Huh­ti-tou­ko­kuun tein kyseis­tä hom­maa pie­nem­mäl­lä työ­ajal­la, mut­ta nyt kesä-elo­kuun ajan oon lisäk­si iha­nan Tane­lin apu­ri­na sekä sijai­se­na, kun hän jos­sain vai­hees­sa jää het­kek­si hyvin ansai­tul­le kesä­lo­mal­le! <3

Rehel­li­ses­ti sanot­tu­na Street Tea­min yllä­pi­don jutut oli kyl­lä alkuun vähän ruos­tees­sa, mut­ta muu­ta­mien teh­tä­vä­pa­lau­tuk­sien arvioin­nin ja mats­ku­pa­ke­tin pak­kaa­mi­sen jäl­keen oli jo itse­var­mem­pi olo koko jutus­ta. Luu­li­sin siis, että Tane­li­kin uskal­taa hyväl­lä omal­la­tun­nol­la jää­dä lomil­le ja jät­tää Strii­ban val­ta­kun­nan het­kek­si aikaa mun vas­tuul­le­ni.. 😀 Anta­kaa siis myös armoa mah­dol­lis­ten köm­mäh­dys­ten sat­tues­sa, mä vähän vie­lä uudel­leen totut­te­len tähän hom­maan! 🙂

Kivas­ti oot­te jak­sa­neet pai­naa pis­tei­tä Strii­baan, vaik­ka täs­sä alku­ke­säs­tä on var­mas­ti muu­ta­kin ohjel­maa, siis HYVÄ TE! Teh­tä­vä­pa­lau­tuk­sia läpi käy­des­sä läm­mit­tää sydän­tä näh­dä siel­lä edel­leen nii­tä samo­ja nimiä ahke­ras­ti puur­ta­mas­sa, mut­ta ihan yhtä pal­jon innos­tun myös sel­lai­sis­ta nimi­mer­keis­tä, joi­hin en ole aikai­sem­min vie­lä tör­män­nyt­kään. Olet­te kaik­ki meil­le ihan yhtä arvok­kai­ta!

Muis­ta­kaa hei käy­dä vie­lä tsii­gai­le­mas­sa mei­dän hie­not uudet pal­kin­to­vaih­toeh­dot, jois­ta mai­nit­tiin­kin jo edel­li­ses­sä pos­tauk­ses­sa JA SEN LISÄKSI teh­tä­väs­sä Yadi­vii­sut äänes­tys auki vie­lä 22.6. asti!

Näi­hin kuviin ja tun­nel­miin toi­vo­tan­kin teil­le kai­kil­le oikein iha­naa kesän alkua ja tsemp­piä jokai­sel­le, muis­ta­kaa syö­dä jäts­kiä ja strii­bail­la 8))

- Saa­sa / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW