carousel-card

Sälää kansalle!

Pisteytys: 20 pistettä
Materiaalit: Tarroja, kortteja, julisteita, flyereitä, käyntikortteja

Tar­rat, julis­teet ja esit­teet jakoon!

Teh­tä­vän tar­koi­tus on har­vi­nai­sen yksin­ker­tai­nen: levit­tää YAD:n ilo­sa­no­maa tar­roin, julis­tein, kor­tein ja kai­kin mah­dol­li­sin mate­ri­aa­lein mitä sinul­le lähe­täm­me­kin.

Tar­ro­ja on help­po pitää muka­na, joten nii­den sijoit­te­lu ympä­ri kau­pun­kia ja asui­na­luei­ta onnis­tuu käte­väs­ti. Myös kou­lu­vih­kot, soit­ti­met ja vaat­teet­kin ovat oival­li­sia tar­roi­tuk­sen koh­tei­ta. Julis­tei­ta voi kiin­nit­tää mm. link­ki­py­sä­keil­le (pait­si jos se on erik­seen kiel­let­ty) niit­ti­pys­syn, nito­jan, tei­pin tai liis­te­rin avul­la. Esit­tei­tä kan­nat­taa vie­dä esi­mer­kik­si opet­ta­jan­huo­nee­seen, työ­pai­kan kah­vi­huo­nee­seen, oppi­las­kun­nan huo­nee­seen ja nuok­ka­reil­le.

Jos haluat levi­tet­tä­vää mate­ri­aa­lia, niin hipai­se tämän teh­tä­vän vasem­mas­sa ala­nur­kas­sa ole­vaa “Pyy­dä mate­ri­aa­lia” ‑nap­pia ja johan läh­tee. Nimit­täin pos­tel­joo­ni sinua koh­ti. Olet myös ter­ve­tul­lut hake­maan mats­kua YAD:n toi­mis­toil­ta Tam­pe­reel­la ja Jyväs­ky­läs­sä.

Mate­ri­aa­leis­tä jot­ka lähe­te­tään tämän setin muka­na voi saa­da yhteen­sä 15 pis­tet­tä, sekä pääl­le saat vie­lä 5 pojoa jos jaat kai­ken kir­jeen sisäl­tä­vän mate­ri­aa­lin. Bonus­pis­tei­tä saa kun lait­taa mate­ri­aa­lia oival­li­seen paik­kaan ja kun lähet­tää meil­le rapor­toin­nin yhtey­des­sä kuvan toi­min­nas­ta. Mitä tar­kem­min pys­tyt raport­tiin kir­joit­ta­maan lähe­te­tyn mate­ri­aa­lin mää­rät niin sitä parem­min sul­le osa­taan antaa oikea mää­rä pis­tei­tä! 

 

Kysyttävää? Kirjaudu sisään lähettääksesi viestin ylläpidolle.

Kirjaudu sisään raportoidaksesi tehtävän suorituksen.


Kommentit

Vastaa

YAD Street Team

FREE
VIEW