whatsapp_image_2020-01-08_at_15

Kannabissetti 2.0

Pisteytys: 10p
Materiaalit: 20 tarraa, 5 mythbusteria

Kan­na­bis puhu­tut­taa ja YAD vas­taa !

Teke­mäl­lä mate­ri­aa­li­pyyn­nön tähän teh­tä­vään saat jakoo­si hui­kean kan­na­bi­sai­hei­sen mate­ri­aa­li­se­tin, jon­ka voit joko jakaa osis­sa min­ne haluat tai vie­dä ker­ral­la koko pin­kan esi­mer­kik­si nuok­ka­ril­le tai kou­lul­le jakoon.

Kan­na­bi­sai­heis­ta asi­aa löy­tyy myös YAD:n pää­si­vu­jen yhtey­teen ava­tul­ta www.yad.fi/419 - sivul­ta. Sivus­ton tar­koi­tuk­se­na on haas­taa kan­na­bik­sen käyt­tä­jät poh­ti­maan omaa käyt­töään kriit­ti­ses­ti. Sivus­tol­la on myös tie­toa YAD:n kan­na­bis­lin­jauk­sis­ta ja tavas­ta teh­dä ehkäi­se­vää huu­me­työ­tä.



Paket­ti sisäl­tää kannabis.eu mats­ku, tar­ro­ja sekä kan­na­bis myth­bus­te­rei­ta. Jaa siis tie­toa, aiheu­ta ympä­ril­lä­si kes­kus­te­lua sekä poh­din­taa. Teh­tä­vää voit suo­rit­taa esim. näin: Jaa flye­rei­ta ja tar­ro­ja kave­reil­le­si, lii­maa 419-tar­ro­ja esim. 420 graf­fi­tien tai tagien vie­reen, jos jos­sain bon­gaat sel­lai­sia, tai etsi netis­tä 420-aihei­nen kes­kus­te­lu ja link­kaa osoi­te www.yad.fi/419 nii­hin, tai ota vaik­ka Ins­taan 419-aihei­nen kuva ja lii­tä yllä­ole­va osoi­te sekä hash­ta­git #419mieivielä #yadry #yad­stree­team.



Joten eikun mats­kua jakoon ! 🙂

Muis­ta mer­ka­ta teh­tä­vä­pa­lau­tuk­seen min­ne ja min­kä ver­ran olet mate­ri­aa­le­ja jaka­nut. Lisää­mäl­lä raport­tiin kuvia jae­tuis­ta mats­kuis­ta ker­ry­tät hel­pos­ti ext­ra­pis­tei­tä!

Kysyttävää? Kirjaudu sisään lähettääksesi viestin ylläpidolle.

Kirjaudu sisään raportoidaksesi tehtävän suorituksen.


Kommentit

Vastaa

YAD Street Team

FREE
VIEW