BLOGI: Työntekijävaihdos!

Olen kir­joit­ta­nut jo aika mon­ta eri­lais­ta heip­pa­blo­gia eri yhteyk­sis­sä, mut­ta tämä tun­tuu vähän eri­lai­sel­ta. Täs­tä vii­kos­ta alkaen rupean pää­toi­mi­sek­si opis­ke­li­jak­si ja tavoit­tee­na on noin 4 vuo­den pääs­tä kut­sua itseä­ni media­no­mik­si. Se on niin siis­tiä ja innos­ta­vaa. Mut­ta uudet alut tar­koit­ta­vat myös tois­ten asioi­den pää­tös­tä, eli täs­sä tilan­tees­sa Street Tea­min yllä­pi­don val­ti­kan siir­tä­mis­tä seu­raa­val­le tahol­le. Täy­sin en tule YADin yhteis­tös­tä kui­ten­kaan täy­sin häviä­mään, sil­lä jat­kan Chill Pill ‑hank­kees­sa osa-aikai­se­na työn­te­ki­jä­nä vie­lä pari­sen vuot­ta. Street Tea­min yllä­pi­toon tulee väis­tä­mät­tä täs­sä koh­taa pie­ni tau­ko kun­nes yllä­pi­to saa­daan taas rul­laa­maan. Mut­ta se on var­maa että uudet jutut tule­vat alka­maan ryti­näl­lä kun aika on otol­li­nen!

Minun strii­ba­vuo­sia on pyö­räh­tä­ny jo vuo­si­kym­men. Ensim­mäi­sen rapor­tin olen kir­joit­ta­nut vuon­na 2011 ja yllä­pi­don puo­lel­la hää­räil­lyt vuo­des­ta 2018 asti. Tänä vuon­na on tai­teil­tu suu­rim­man strii­ban muu­tok­sen kans­sa sit­ten ensim­mäis­ten net­ti­si­vu­jen, kun koko kon­sep­ti ja raken­nel­ma on muo­toil­tu sovel­lus­muo­toon ja uuteen paket­tiin. Tämä muu­tos vie­lä jat­kuu ja onkin luon­te­vaa että työn­te­ki­jä­vaih­dos tapah­tuu nyt, niin kehi­tys­pro­ses­siin saa­daan uut­ta näkö­kul­maa ja tuo­rei­ta aja­tuk­sia. Kesän aika­na on muu­ten tapah­tu­nut aika pal­jon sovel­luk­sen suh­teen. Oot­ko käy­ny ihas­te­le­mas­sa uut­ta väri­maa­il­maa??

Tän työn­ku­van kaut­ta olen pääs­syt tapaa­maan ja kes­kus­te­le­maan niin upei­den ja värik­käi­den ihmis­ten kans­sa. On niin siis­tiä kat­soa taak­se­päin vuo­sia ja taju­ta että on saa­nut olla tei­dän muka­na jutuis­sa jo niin kau­an. On ollut haus­ko­ja ja levot­to­mia het­kiä Discor­dis­sa, ollaan reis­sat­tu mii­teis­sä, kou­lu­tuk­sis­sa ja välil­lä ulko­mail­la­kin street tea­min vapaa­eh­tois­ten kans­sa. Kai­ken sen lisäk­si strii­ban yllä­pi­to on mah­ta­va aitio­paik­ka pääs­tä todis­ta­maan ne kaik­ki luo­vat ja hul­luim­mat tem­pauk­set ja rat­kai­sut teh­tä­vien suo­rit­ta­mi­ses­sa. On ollut ehkä siis­tein­tä iki­nä pää­tyä teke­mään työ­tä hom­mas­sa mitä olen teh­nyt alku­jaan itse vapaa­eh­toi­se­na. Aika ylpee ja kii­tol­li­nen olo.

Mut­ta tämä ei tule ole­maan vii­mei­nen mun heip­pa­blo­gi. Pyö­rin kulis­seis­sa, toi­nen iso­var­vas oven­vä­lis­sä, mut­ta var­mas­ti vähem­män näky­vä­nä osa­na YADia täs­sä vai­hees­sa.

- Tane­li / Street Team Crew -

PS: Uusi YADcas­ti You­tu­bes­sa!!!


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “BLOGI: Työntekijävaihdos!”

  1. HemmuliX avatar
    HemmuliX

    On aika kiit­tää ja kumar­taa! o7

Vastaa

YAD Street Team

FREE
VIEW