BLOGI: Sovelluksella bonusta kaikesta!

Discord on tapu­tel­tu kesä­tauol­le ja vapaa­eh­toi­set on kou­lu­tet­tu kesän tapah­tu­mia var­ten. Podcas­te­jä on nau­hoi­tet­tu use­aa jak­soa var­ten ja eras­mus han­ke Chill Pill on myös osal­ta­ni star­tan­nut vauh­dil­la eteen­päin. Edes­sä on täl­lä het­kel­lä kuu­kausi ennen omaa kesä­lo­maa ja hyvin pit­käl­ti sen fokuk­se­na on: STREET TEAM.

Street Team on ollut tar­koi­tuk­sel­la lähiai­koi­na hie­man vähem­mäl­lä huo­miol­la toi­min­nan kan­nal­ta, mut­ta kulis­seis­sa on tapah­tu­nut ja pal­jon. Street Tea­min sovel­lus on saa­tu oikein hyvään vai­hee­seen ja sitä on kehi­tet­ty palaut­teen poh­jal­ta. Työ­tä sil­ti riit­tää ja kesä­kuu­kausi­na tar­koi­tus on pureu­tua mm. eri­tyi­ses­ti ulkoa­sun päi­vi­tyk­seen ja sitä myö­tä myös uuden mate­ri­aa­lin suun­nit­te­luun. On jo aika­kin päi­vit­tää perus strii­ban esit­teet ja katu­par­tio ‑mai­ha­rit johon­kin uuteen. Ulkoa­sun päi­vi­tys­tä odo­tel­les­sa nykäis­tään sovel­lus kui­ten­kin jo seu­raa­vaan vai­hee­seen, nimit­täin täten julis­tan:

YAD Street Team ‑sovel­luk­sel­la rapor­toi­dut teh­tä­vät saa­vat nyt +2 bonus pis­tet­tä jokai­ses­ta suo­ri­te­tus­ta teh­tä­väs­tä. Sovel­luk­sel­la pyy­de­tyt mate­ri­aa­lit ja pal­kin­not myös lähe­te­tään, eli siis sovel­luk­sel­la voi ja saa nyt teh­dä kai­ken. Myös tes­ti­teh­tä­vän pas­saa teh­dä tois­ta­mi­seen jos olet sen jo ker­ran suo­rit­ta­nut kos­ka muu­tok­sia on tapah­tu­nut. Ja kaik­ki tes­taa­mist ja kaik­ki palau­te ja bugien rapor­toi­mi­nen on edel­leen enem­män kuin ter­ve­tul­lut­ta. Tavoit­tee­na täl­lä het­kel­lä on jul­kais­ta sovel­lus viral­li­ses­ti ja siir­tyä sen täy­teen käyt­töön syk­syl­lä 2024, jol­loin van­han sivus­ton sekä uuden pis­teet yhdis­te­tään. Eli aina­kin tähän asti myös klas­sis­ta strii­ban sivus­toa saa käyt­tää edel­leen ja pis­teet ovat vali­de­ja.

You­tu­been pom­pah­ti uusi video joten otta­kaa­han euro­par­la­men­tin päih­de­po­li­tiik­ka hal­tuun ja YADcast kom­men­taat­to­ris­ta myös pis­teet kotiin. Ja muis­ta­kaa naut­tia kesäs­tä ja pitä­kää­hän aina parit tar­rat tas­kus­sa oivia tar­roi­tuk­sia var­ten. Uuno ja Kiia. näyt­tää esi­merk­kiä tämän blo­gin kol­laa­si­ku­vil­la!

- Tane­li / Street Team Crew -


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “BLOGI: Sovelluksella bonusta kaikesta!”

  1. HemmuliX avatar
    HemmuliX

    Bona­rit­han meil­le kel­paa!

Vastaa

YAD Street Team

FREE
VIEW